Poznajete li mitologiju?

shimmer fallback

Upoznajte mitološku baštinu europskih naroda i kultura!

24.2.2012.
10:05
Play logo

LEKSIKON EUROPSKE MITOLOGIJE s više o 9200 natuknica i 500 ilustracija oživljava likove bogova i junaka iz grčke, rimske, germanske, keltske i slavenske mitologije i predaje.

Djelo donosi i mitološke priče, opisuje obrede, svečanosti i običaje drevnih naroda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autor Otto Holzapfel profesor je na Sveučilištu u Freiburgu i ravnatelj Njemačkog arhiva narodnih pjesama te svjetski poznati stručnjak i poznavatelj mitološke i etnološke teme.

Poznavanje antičke mitologije, kao i mitologija i predaja ostalih naroda, preduvjet je za razumijevanje književnih i likovnih djela, kako davnih, tako i suvremenih.

Leksikon donosi iscrpan opis likova i pojmova ponajprije iz germanske, skandinavske, antičke i keltske mitologije te dijelom iz slavenske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na hrvatskom tržištu dosad nije bilo sličnog djela koje bi se tako znanstveno i iscrpno bavilo zapadnjačkim mitologijama te je stoga ova knjiga velik doprinos upoznavanju hrvatskih čitatelja s mitološkom baštinom raznih europskih naroda i kultura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Školska knjiga u posebnoj tjednoj ponudi nudi LEKSIKON EUROPSKE MITOLOGIJEuz uštedu od 50%.

Iskoristite priliku i do 29.2.2012. naručite svoj primjerak ovog jedinstvenog leksikona) po posebnoj promotivnoj cijeni od samo 145,00 kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo