Ostvarite 15x više bodova na ukupnu kupnju u dm-u i dm online shopu

27.9.2021.
8:33

Od 27. do 30. rujna u dm-u i dm online shopu ostvarujete 15x više bodova na ukupnu kupnju, a sve što trebate napraviti jest na blagajni pokazati (upisati online) svoju karticu dm active beauty.

Članovi programa dm active beauty dobro znaju da se prikupljanje bodova isplati, a prikupljanje višestrukih bodova isplati se – višestruko. Naime, nakon što prikupite više od 200 bodova, možete ih koristiti za umanjenje računa – kada vi to želite i u iznosu koji želite, a ovisno o broju bodova koje imate na raspolaganju.

Zato je kraj rujna prava prilika da obavite kupnju u dm-u ili dm online shopu jer ćete ostvariti 15x više bodova na ukupnu kupnju što znači još bolje uštede pri budućoj kupnji u dm-u. Ako potrošite 200 kuna u dm-u, umjesto redovnih 20 bodova dobit ćete 15x više bodova odnosno njih čak 300, akoje pri nekoj od narednih kupnju u dm-u možete iskoristiti za umanjenje računa od 30 kuna. Lako je izračunati da je 30 zapravo 15 % od 200 što znači da je 15x više bodova ekvivalent 15 % uštede!

Naravno, to nije sve što je dm za vas pripremio do kraja rujna tim više što se 15x više bodova na ukupnu kupnju može koristiti istovremeno s pojedinačnim višestrukim bodovima. Tako uz višestruke bodove na ukupnu kupnju, svoje bodovno stanje možete značajno popraviti pri istovremenoj kupnji dva ili više proizvoda za njegu i stiliziranje kose te pri istovremenoj kupnji dvaju ili više proizvoda za njegu lica.

Ako još sumnjate u mogućnost prikupljanja značajnog broja bodova, dopustite da vas podsjetimo da povodom 25. obljetnice poslovanja dm-a do kraja rujna možete ostvariti i 25x više bodova pri kupnji japanske kozmetike Hada Labo Tokyo i pri kupnji proizvoda brojnih drugih brendova među kojima su i Max Factor, Bourjois, Elizabeth Arden i Real Techniques.

Zato posjetite dm ili dm online shop, uživajte u kupnji uz karticu dm active beauty te budite spremni na super uštede koje vas čekaju!

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali