Radionica za samohrane roditelje

Jeste li i vi hrabra mama? Ili ste hrabri tata? Ili ste oboje – istovremeno?

dm poziva sve zainteresirane roditelje da se u utorak, 13. prosinca pridruže predblagdanskoj  Čakulaonici – radionici za samohrane roditelje. Prijaviti se možete putem e-maila  info@sretnamama.hr, a broj mjesta je ograničen – do 20 roditelja po radionici.

Svaki roditelj koji je na sebe preuzeo odgovornost (i veselje) odgoja djeteta je hrabar. Posebno su hrabri oni roditelji koji su istovremeno i mama i tata, a vikendom i baka.

Specifični izazovi s kojima se susreću samohrani roditelji i jednoroditeljske obitelji dobro su poznati njima samima, a i voditeljici projekta Hrabre Mame & Tate, Ani Mišić koja je inicirala Čakulaonicu – radionicu za samohrane roditelje.

Drago mi je da svi zajedno prepoznajemo vrijednost grupne podrške i puno je ljepše prolaziti kroz život kada možemo držati još nekoga za ruku tko razumije naše probleme. Čakulaonica omogućava samohranim roditeljima da podijele svoja iskustva, razgovaraju o problemima s kojima se suočavaju i uče iz iskustva drugih roditelja“, rekla je Ana Mišić, urednica portala Sretna mama i predsjednica Udruge za samohrane roditelje.

Uz podršku dm-a, Čakulaonice se održavaju jednom mjesečno i njihov cilj je osigurati samohranim roditeljima i jednoroditeljskim obiteljima podršku rješavanju izazova s kojima se susreću kako u privatnom tako i u poslovnom životu.

Sve novosti i detalje o projektu Hrabre Mame & Tate i o Čakulaonicama možete pratiti na portalu sretnamama.hr.

Povratak na Net.hr