ŠTO STUDIRATI?

Uz EFFECTUS postanite stručnjak za pravo i financije i osigurajte uspješnu karijeru

Završiti fakultet pa godinama neuspješno tražiti posao ili shvatiti da završeni  fakultet nije osigurao vještine koje tržište rada iziskuje, može biti velik problem. Upravo iz tih je razloga nužno pronaći fakultet koji će pružiti vrhunsko znanje i kompetentnost te konkurentnost na tržištu rada.

 

Effectus studij financije i pravo  ispunit će sva očekivanja – to je  prvi interdisciplinarni studij u Hrvatskoj koji omogućava stjecanje diplome iz dva komplementarna područja po završenju jedinstvenog studijskog programa te je od strane poslodavaca prepoznat kao studij koji obrazuje vrhunske stručnjake.

Effectus studij financije i pravo nastao je na temelju sustavnog praćenja trendova na tržištu rada  saznanja  da ne postoji ni jedna ustanova koja ne treba stručnjaka koji poznaje i financije i pravo stoga  je  svakom diplomantu Effectusa zagarantirano zaposlenje. Effectus studij financije i pravo poslodavci su već prepoznali kao studij koji na tržište rada šalje izgrađene stručnjake, nerijetko ih upoznaju već za vrijeme studija te se većina studenata Effecusa zaposli već po završetku dodiplomskog studija te MBA studij nastavlja uz rad.

Stručnjaci okupljeni u cilju osnivanja ovakvog studija svjesni su hiperprodukcije određenih zanimanja s jedne, te nedostatka multidiciplinarnih mladih stručnjaka s druge strane. Iz tog razloga redovito se prate potrebe na tržištu rada te Effectus svake godine upisne kvote prilagođava potrebama tržišta.

Effectus je prepoznao važnost gradacije obrazovanja i neograničenost mogućnosti.  Studentima je omogućeno nakon stručne, steći i sveučilišnu diplomu kroz suradnju s partnerima, a u konačnici i doktorat.

Dodiplomski studij financije i pravo izvodi se u trajanju od tri godine nakon čega je moguće upisati MBA studij iz 3 smjera:

  • Menadžment financija.
  • Menadžment ljudskih potencijala i znanja
  •  Porezi i poslovno pravo.

Magistarski studij: Pravo i upravljanje nekretninama

Poslijediplomski i doktorski studij:

  • Pravo
  • Pravo i menagement nekretnina
  • Poslovna ekonomija
  • Marketing posebnih područja
Tena Vujasin

Tena Vujasin-Junior Traditional Trade Channel Manager, Heineken Croatia

„U kompaniji sam se zaposlila u studenome 2015. godine kao polaznica HEINEKENOVE poslovne akademije. Istovremeno sam pohađala i MBA studij menadžmenta financija na Effectus  studiju  financije i pravo. Studij mi je dao široko znanje u području analitike, vođenja projekata te sustava rada kompanija što mi pomaže u svakodnevnom radu, ostvarivanju odličnih rezultata, te mogućnost  napretka u karijeri. Namjeravam nastaviti obrazovanje na Effectus-u ili na nekom od partnerskih fakulteta.“

 

Upisi su u tijeku, a moguće je ostvariti od 5% do 15% popusta na iznos školarine, ovisno o broju bodova i redoslijedu postignutom na prijemnom ispitu kao nagradu za izvrsnost. Svi detalji dostupni su na web stranici http://effectus-uciliste.com/ , na email adresi referada@vsfp.eu ili na referadi Effectusa, Keneddyev trg 2 u Zagrebu.

Povratak na Net.hr