Net.hr i KnockOut Snow Festival te časte ALL INCLUSIVE provodom na koncertu Sigme!

Biti na koncertu megapopularnog britanskog DJ dua SIGMA poseban je doživljaj, a još kad te čeka ALL INCLUSIVE provod – znaš da će to biti tulum za pamćenje!

Headlineri šestog izdanja KnockOut Snow Festivala, najpoznatiji po hitu “Nobody To Love”, po prvi put će na padinama Les Orresa nastupati isključivo za hrvatsku publiku.

ALL INCLUSIVE provod (neograničena konzumacija pića) u KnockOut Snow Festival “Silver zoni” (21+) osiguran je za 100 najbržih koji se na KnockOut Snow Festival prijave u periodu od 24. do 30.10.2016. Ova posebna pogodnost vrijedi isključivo za KnockOut Snow Festival putnike, uz predočenje festivalske narukvice.

KnockOut Snow Festival, najveći hrvatski skijaško-glazbeni spektakl koji svake godine okuplja više od 2.000 mladih iz Hrvatske, jedinstveni je spoj skijanja i drugih zimskih radosti (bordanja, sanjkanja, zabavnih aktivnosti na snijegu…) te glazbe.

Ove zime pred tobom su čak 734 kilometra ski staza, jer osim snježnih padina Les Orresa čekaju te i besplatni izleti (prijevoz + ski pass) na dva dodatna vrhunska skijališta – Sestriere (414km staza) & Les Deux Alpes (220km staza).

Sigma, Hladno Pivo, S.A.R.S., The Night Express Band i DJ Luca Montecchi samo su neki od izvođača koji će se pobrinuti za nezaboravni provod. Uz noćne koncerte, tu su i dnevni apres ski te večernji street partiji, tako da će svaka minuta ove zimske avanture biti ispunjena nezaboravnim trenucima.

KnockOut Snow Festival te čeka po cijeni od samo 2.590 kuna po osobi, a prvih 400 prijavljenih od 1.10.2016. do isteka zaliha na poklon čeka i KnockOut Snow Festival majica.

KnockOut Snow Festival

Povratak na Net.hr