PROMO

Kako na jednostavan i pouzdan način izgubiti zauvijek 37 kg i … osvetiti se svekrvi?

Moja svekrva mi se uvijek rugala zbog moje težine. Zamisli izraz na njezinom licu kada me je vidjela za 87 dana s 37 kg manje. Pogotovo kada sam joj rekla da to nije rezultat operacije, niti gladi i svakodnevnih odlazaka u teretanu. Da je moguće smršaviti na brz, lak i siguran način. Kako sam to uradila?

Kada si debela, druge žene uvijek žele stajati pored tebe tijekom slikanja. Očito, zbog toga one izgledaju bolje i vitko na slici. Kada jedeš na ulici, ljudi te gledaju kritički kao da govore: “Kada ne bi toliko jela, ne bi bila toliko teška!”

Ali to nije sve. Kada si debela, svekrva ima dobar razlog da ti se ruga. Stalno ćeš slušati da nisi dovoljno dobra za njezinog sinčića, da kćer susjeda izgleda vitko i lijepo, tako da se s njom treba oženiti.

Moje ime je Ana Kovačević. Vjerojatno me ne znaš, ali sigurno znaš ženu kao ja. Tko zna, možda si i sama takva. Na kraju krajeva, dosta nas i ima.

Kilogrami se dobivaju tako lako…

Nikada nisam imala savršenu figuru. Svekrva se često rugala, ali mužu moja blaga prekomjerna težina nije smetala, pogotovo što sam se prvih nekoliko godina braka stvarno brinula o sebi – uvijek sam bila dobro očešljana, našminkana i lijepo obučena. Ali kada sam prvi put bila trudna, a zatim nakon godinu dana i drugi, moje tijelo se promijenilo. Svakodnevne obaveze i briga o djeci bile su važnije od mene. Nisam imala vremena za brigu o sebi, uvijek je bilo što raditi. U slobodno vrijeme sam spavala, toliko sam bila umorna. Nisam pazila na to kada i što jedem. Često se događalo da zaspim, probudim se gladna oko 2 noću, pojedem neki čips ili pizzu i ponovno zaspim. Na rezultat toga nije trebalo dugo čekati – bila sam sve teža i teža. Od 75 kg došla sam do 80, 90, a na kraju sam prešla 100 kg!

Problemi prekomjerne težine

S porastom težine, počeli su rasti i moji problemi – pri najmanjem naporu sam počela ubrzano dihati i jako se znojiti. Teško mi je bilo voditi računa o djeci. Na vođenje ljubavi s mužem mogla sam zaboraviti. Čak nisam previše ni imala volje za to. Vjerojatno ni on nije imao, što i nije čudno – kom muškarcu se sviđa salo na trbuhu i leđima,  slonovske noge? Da ne govorim o strijama i celulitu. U usporedbi s tim, činjenica da nisam mogla pronaći odgovarajuću odjeću, bila je sitnica.

Svekrva iz pakla

Mojoj svekrvi je baš to trebalo. Svakodnevno je dolazila, mučila me svojim podsmijehom, smijala se što sam više kit nego čovjek. Na kraju je sa zadovoljstvom primijetila da muž sve više vremena provodi van doma, u društvu drugih žena. Najgore je bilo to da je bila u pravu. Ta kap je prelila čašu. Bila sam užasnuta. Morala sam pronaći neki način za mršavljenje, najbolje neki koji ne zahtijeva vrijeme i napor.

Slučajno otkriće = 37 kg manje!

Nevjerojatan sticaj okolnosti je učinio da otkrijem pouzdanu metodu za mršavljenje. Slučajno sam srela kolegicu, koja je nekoliko mjeseci ranije bila deblja od mene, a sada izgleda sjajno! Rekla mi je u tajnosti da je to zasluga najnovijeg tretmana, koji se temelji na djelovanju prirodnih supstanci za mršavljenje.

Kada sam se vratila kući, odmah sam pronašla taj tretman. Ispalo je da ovaj način omogućava munjevito mršavljenje bez ikakvih odricanja. Aktivne supstance tretmana ubrzavaju metabolizam, sagorijevaju masti i blokiraju nagomilavanje novog masnog tkiva. Tretman su testirali znanstvenici, bio je provjeren i siguran. Deseci žena su hvalili učinkovitost. Naručila sam i jedva sam dočekala da ga počnem koristiti.

Pobijedila sam i prekomjernu težinu i svekrvu!

Naručen tretman stigao je nekoliko dana kasnije. Odlučila sam da nikome ništa ne govorim i da ga tajno probam. Ipak, nisam uspjela zadugo to kriti. Već nakon tjedna uporabe vidjeli su se prvi učinci, ubrzo su sve kolegice primijetile da mršavim. Muž je također bio oduševljen, ponovno je gledao zaljubljeno u mene. Ipak, ja sam još uvijek čekala na vrhunac ovog uspjeha.

Nakon manje od 3 mjeseca, točno 87 dana od početka tretmana, shvatila sam da sam spremna. Smršavila sam čak 37 kg, imala sam manje kilograma nego prije prve trudnoće. U struku sam imala željenih 60 cm, noge simetrične kao nikada prije. Od celulita ni trag nije ostao.

Tako da sam se odlučila na posjetu omraženoj svekrvi. Kada me je vidjela, kao da je grom udario. Prvi put nisam od nje čula nijednu lošu riječ. A na kraju me je pitala čak i koja je moja tajna, jer bi ona željela izgledati tako dobro kao ja!

Upoznaj metodu, zahvaljujući kojoj sam se oslobodila zauvijek 37 kg i šokirala svekrvu

Povratak na Net.hr