PROMO

GOBI – svjetlucavi etno ambijent

Namještaj i asesoari iz kolekcije Gobi pravo su riješenje ukoliko želite stvoriti opušteni etno ambijent. Sjenovite oaze i udobni nomadski šatori inspiriraju novi trend u uređenju interijera, dok se etno elementi koriste kao jednostavan stilski motiv za stvaranje opuštajućeg ambijenta.

Lijepe i neobične površine komoda i stolića ukrašene maurskim ukrasima, ručno izrađeni detalji na ormarima te tople boje jastuka i tepiha unose dašak Orijenta u dnevnu sobu.

KARE recept za meditativni stil uređenja jest korištenje odgovarajućih mješavina materijala, kao što su zemljane boje, metalne površine, apstraktni uzorci i prirodno drvo, za savršen i inovativan etno izgled.

Mješavina drvenog namještaja s metalom, po mogućnosti antiknog ili reljefnog izgleda, daje trunku osjećaja „Tisuću i jedne noći“. Fino izrezbaren okrugli stol ili bogate, velike,  antikno pozlaćene vaze, dekori i lampe sa staklenim ili drvenim perlama, škrinje, stolice i klupe napravljene od prirodnih materijala kao što je konoplja, rafija ili trstika, stvaraju vrhunac izgleda Gobi kolekcije.

Meditativni izgled pustinje je idealan za spavaću sobu jer su tople boje i prirodni materijali melem za dušu. Etno citati kao stilski elementi jednostavno stvaraju opušteni životni ambijent.

Zaljubljenici u ornamente oslanjaju se na ključne komade kao što je komoda iz linije Alhambra. Njezina reljefna prednja strana daje počast orijentalnim grafičkim uzorcima, sa srebrnim premazom koji tajanstveno titra. KARE dizajneri savjetuju svim ljubiteljima asesoara da grupiraju lampione i u njih nadodaju svoje najbolje suvenire s putovanja: keramičke zdjele, slučajno pronađeno deblo, ukrasno perje – što god vole.

Najbolji naglasak na podove mogli bi dati tepisi u vintage stilu, izrađeni od grubljih prirodnih materijala ili krzna –  svi u harmoničnim zemljanim tonovima. Postavite li ih jedan pored drugog, uz preklapanje na uglovima, stvorite ćete profesionalan dizajnerski izgled. Jastuci  za sjedenje i stolčići te pokoja fotografija s odmora na zidu, dati će završni dodir svakom Gobi inspiriranom etno ambijentu. Za još više kreativnog namještaja i asesoara posjetite salon KARE Zagreb u King Crossu Jankomir ili KARE web-stranicu www.kare-zagreb.hr

Povratak na Net.hr