HN

5.rođendan Harvey Norman trgovine u Zagrebu

Harvey Norman Hrvatska je jedna od mnogobrojnih trgovina pod okriljem multinacionalne kompanije Harvey Norman. Harvey Norman uz svoje brandove Domayne i Joyce Main ima 192 franšize u Australiji i 85 dućana u 8 svjetskih zemalja.

Harvey Norman brandovi nude „potpuna rješenja za vaš dom“ pružajući širok izbor proizvoda  svjetsko priznatih proizvođača te potpunu uslugu.

Harvey Norman je „one-stop“ destinacija s mnogobrojnim rješenjima za svaki životni prostor. Savršen stil i kvaliteta za vaš dnevni boravak, udobnost i potpora koju tražite u spavaćim sobama, najnovija zabavna tehnologija i tehnologija moderne pripreme hrane, te sve što vam je potrebno za kućni uredski prostor.

U listopadu 2011. Harvey Norman je otvorio svoju prvu ekskluzivnu trgovinu u Hrvatskoj u obnovljenom trgovačkom centru King Cross. Ovdje kupcima na 9.000 m2 prodajne površine nudi najmoderniji namještaj, najbolje električne aparate, najsuvremeniju računarsku opremu i mnogo drugih artikala.

This slideshow requires JavaScript.

Za 5. godišnjicu Harvey Norman priprema veliku promociju, specijalne rođendanske ponude te veliku nagradnu igru. Događanja će trajati od 19.10.2016 do 2.11.2016.

Nagradni kviz s glavnom nagradom u vrijednosti 100.000,00 kn je namijenjen svim kupcima u periodu rođendanskog slavlja.

Nagrade su:

  • 1x Velika nagrada – uređenje stana/kuće
  • 4x manje nagrade

Završetak rođendanskog slavlja i izvlačenje održati će se 2.11.2016 u trgovini Harvey Norman u Zagrebu.

Damir Musić, generalni direktor Harvey Norman Zagreba uz to kaže: »Oduševljeni smo jer slavimo petu godinu u Hrvatskoj. Veselimo se sljedećim godinama u kojima ćemo razvijati i širiti naše poslovanje te i dalje dovodit najbolje proizvode i usluge na hrvatsko tržište.«

 

Povratak na Net.hr