PROMO

Buddy oduševljen dočekom u Hrvatskoj – najljepšu tortu izabrao uz pomoć fanova

Buddy Valastro, slavni Cake Boss s kanala TLC, jučer je po prvi put posjetio Hrvatsku. Veliki susret s obožavateljima priređen je u zagrebačkom City Centeru one West, gdje je održano i finale izbora za najljepšu tortu ukrašenu hrvatskim motivima.

„Prvi put sam u Hrvatskoj, ali osjećam se kao kod kuće“ rekao je Buddy i okupljenima otkrio da je mnogo njegovih prijatelja iz djetinjstva podrijetlom iz Hrvatske, točnije s otoka Suska.

U proglašenju najljepše torte Buddyju je pomoglo oko 2000 ljudi iz publike. Najveći pljesak zaslužila je torta Andree Sokač i Lorite Grgičević Klarić, koju su djevojke nazvale Kreativna strana Hrvatske. Na torti su predstavljena dva djela našeg najpoznatijeg kipara Ivana Meštrovića, Zdenac života i kip Grgura Ninskog, koji simbolično povezuju srednju i južnu Hrvatsku. Buddy je pohvalio vještinu finalistica i pozdravio djevojke koje su sudjelovale u natječaju.

Kao tajnu svog uspjeha istaknuo je prvenstveno ljubav i predanost prema poslu kojim se bavi. Poručio je svojim fanovima da za uspjeh moraju pronaći ono što vole, ono u čemu su dobri i onda time pokušati promijeniti svijet. „Mislim da sam ja uspio promijeniti svijet torti“ našalio se Buddy.

Buddy će u Zagrebu uživati još danas, a zatim slijedi povratak u slastičarnicu Carlos Bakery i pripreme za snimanje novih epizoda. Najavio je da bi drugi put u Hrvatsku volio doći s obitelji na odmor i posjetiti naše prekrasne plaže. Do idućeg susreta uživo, Buddyja svi možete gledati na TLC kanalu, a nova sezona serije Šef slastičarnice počinje već u srijedu, 19. listopada u 20 h.

Povratak na Net.hr