PROMO

Akcija! Zeodent® 2+2 gratis ( -50% ) – Odstranite zubni kamenac bezbolno i u udobnosti Vašeg doma

Svi smo to doživjeli. On ili Ona dolaze nenajavljeno, a mi smo na brzinu u potrazi za nečim što će nam osvježiti dah, jer se bojimo zadaha koji drugi uvijek bolje osjeti nego mi sami. Želimo da nam dah bude prirodno ugodan cijeli dan.

Koji su uzroci lošeg daha?

Uzroci lošeg daha se najčešće kriju u štetnim bakterijama koje se nastane u zubnom kamencu i djeluju razorno ne samo za zube i desni, već prema najnovijim spoznajama i na cijeli organizam.

Danas,  za vjerne čitatelje Žena net donosimo specijalnu akciju Zeodenta®-alkalnog sredstva za svakodnevnu higijenu cijele usne šupljine, pa tako i desni te jezika,  koje odstranjuje i zubni kamenac, u prigodnoj kutiju pogodnoj za darivanje, u kojoj uz 2 Zeodenta dobivate još 2 GRATIS i vrijedan, besplatni poklon-zeolitni puder Zeonaturit skin. Kako ukrasna kutija nije zalijepljena, možete i sebi izvaditi jedan dva Zeodenta® za osobnu upotrebu i ostatak pokloniti, upravo Vašoj polovici i/ili roditeljima.  Svaka osoba bi trebala imati svoju kutijicu iz higijenskih razloga, jer se koristi uranjanjem vlažne četkice u zubni prašak.

Radi se o sofisticiranom proizvodu 21-og stoljeća koje je 100% prirodno i provjereno od strane 25 tisuća zadovoljnih korisnika ne samo u Hrvatskoj, već i u inozemstvu.  Zeodent® ima certifikat zdravstvene ispravnosti.

Svakoga će razveseliti da postoji rješenje koje će Vam osigurati da Vam se jednom zauvijek uopće ne stvara zubni kamenac u kojemu bi se bakterije nastanjivale i tako djelovale na dah.

Ljubite se bezbrižno tako da djelujete na uzroke i ne da maskirate posljedice uz zanemarivanje problema.

Usput ćete riješiti i probleme sa desnima i rješit ćete se neugodnog zubnog kamenca kao glavnog uzročnika lošeg daha.

Možda si kažete: „Ja zubni kamenac skidam jednom ili dva put godišnje kod zubara, no jeste li se zapitali, što se sa Vašim zubima i cijelom usnom šupljinom događa u međuvremenu?

 

Prestanite se baviti posljedicama i djelujte na uzroke problema!

Zaustavite problem u temelju – uz Zeodent® potpuno odstranite zubni plak i zubni kamenac u udobnosti doma, bezbolno, četkanjem! Novi kamenac se više neće stvarati.

Iskoristite akciju!

 

„ ZA VIŠE INFORMACIJA  I NARUDŽBU AKCIJSKOG PAKETA  KLIKNITE OVDJE“

Naslage na zubima (plak) su hranilište za bakterije. Plak je „živo biće“ sačinjeno od milijardi bakterija – ljepljiva membrana koja prekriva ne samo zube nego i zubno meso. Zubni kamenac je plak „tvrd kao kamen“ i nastaje kalcifikacijom plaka već u roku 24-48 sati. Jednom kada se stvori nije više moguće odstraniti ga četkanjem samo sa običnom zubnom pastom.

Ovaj proces se može vrlo jednostavno sažeti:

Od plaka do kamenca, od kamenca do upale desni i karijesa, od upale desni do parodontoze, od parodonta u osmijeh bez zuba!

Zubi bez plaka se prepoznaju po svom visokom sjaju! Operete li zube Zeodentom®, bit ćete zapanjeni koliko će biti sjajni već nakon prvog pranja, a plak se uopće neće stvarati 24 sata! Njegova upotreba ne isključuje upotrebu i zubne paste, no dosta je u količini ne većoj od zrna graška. Na početku, dok se odstranjuje stari zubni kamenac, rezultati su bolji i brži bez upotrebe zubne paste.

–          zubni prašak za svakodnevno četkanje zubi, desni i jezika je 100% prirodno mineralno sredstvo bez Fluora, za cijelokupnu higijenu usne šupljine i odstranjivanje plaka.  To je sofisticirani proizvod 21-og stoljeća dobiven složenim fizikalnim postupkom prerade specijalnog klinoptilolitnog zeolita iz rijetke žile Tokajske planine, bez kemijskih primjesa i dodataka.

–          eliminira plak elektrostatskim principom ionske razmjene i održavanjem optimalnog pH na zubima (blago bazični pH, oko 7.4), bez imalo abrazije!

–           plak eliminira u potpunosti, zajedno s nepoželjnim bakterijama, bez da dira korisnu mikrofloru, a zubni kamenac se uslijed redovitog četkanja potpuno raspada i sprječava se stvaranje novog kamenca. Ovo selektivno djelovanje omogućava biokoherentnost Zeodenta (riječ biokoherentnost znači da je tijelu svojstven, poput vode, a znamo da je naše tijelo sastavljeno od 70% vode). Negativno nabijeni klinoptilolitni “kavez“ u svoju strukturu “hvata” štetne bakterije i toksine te ih ispiranjem s vodom, nakon četkanja ili utapkavanja u desni, eliminiramo iz usne šupljine.

–          Iskusit ćete jedan sasvim novi osjećaj potpuno glatkih zuba iznutra i izvana.

 

 

Vulkanski mineral od kojeg je Zeodent® proizveden  je odabran tako da ima adekvatni sastav podminerala koji osiguravaju pogodnu mekoću mjereno u Mohsovoj skali upravo za dentalnu i oralnu namjenu za CJELOKUPNU HIGIJENU USNE ŠUPLJINE, a ne samo zubiju, te stoga ne djeluje abrazivno! Zube i desni nije potrebno ribati već samo čistiti srednje mekanom zubnom četkicom. Ima odobrenje HZZJ za svakodnevnu za dentalnu i oralnu namjenu. Koristi se i kod svih problem s desnima.

Iz higijenskih razloga svaki član obitelji bi trebao, zbog načina upotrebe (uranjanje vlažne četkice u zubni prašak), imati svoju kutijicu.

 

Zeodent® – preporuka stomatologa i vjernih dugogodišnjih korisnika

 

Napomena: Sve reference navedene na web stranici kao i u ovom članku su istinite, provjerljive i dobivene od konkretnih ljudi u Hrvatskoj i inozemstvu nakon kraće i duže upotrebe Zeodenta®.

Mišljenje neovisnog stručnjaka, koji preporučuje Zeodent®, možete pročitati u nastavku:

“Kada su me moji pacijenti upozorili da su se uz pomoć zeolitnog zubnog praha Zeodenta® uspjeli riješiti zubnog kamenca i problema sa desnima, odlučila sam provjeriti učinkovitost ovog preparata.” (2013. g.)

“Pozvala sam svoje pacijente koji su koristili Zeodent® 2-3 puta dnevno kroz  period više od nekoliko tjedana na kontrolu i bila sam ugodno iznenađena stanjem u njihovim ustima koje je bilo bolje, bez znakova upale i bez zubnih naslaga.“  Cijelo mišljenje stručnjaka možete pročitati klikom na OVDJE.

Zeodent® zubni prah se pokazao kao izvanredno dobar. Stvaranje kamenca je smanjeno ili gotovo nestaje. Erozije cakline zbog kiselosti sline ili plaka se smanjuju. Smanjenjem djelovanja bakterijskih toksina iz plaka upala se vidljivo smanjuje, a zadah iz usta gotovo da nestaje.”, kaže mr.sc. dr. Senka Sabolović, specijalista dent. oralne medicine i parodontologije iz Zagreba. (2014.)

Zeodentom® je do sada u Hrvatskoj zadovoljno oko 25.000 korisnika koji su uspješno riješili svoje probleme, donosimo Vam neka njihova mišljenja:

Jovana Vitas:

„Moj suprug ima parodontozu, nakon duge potrage naišao je na Zeodent. Njegovim korištenjem vratilo mu se zubno meso u normalno stanje, nestao je zadah (svatko tko ima parodontozu zna kakav je) i zubi su postali glatki i sjajni. Ja sam pušač i znaju mi zubi promijeniti boju. Sada su sjajni i bez kamenca, boja je došla u svoju prirodnu. Baš smo zadovoljni i svima toplo preporučujemo da koriste Zeodent u svojoj svakodnevnoj higijeni zuba. I opet ponavljam, nije internetska prijevara. “

Milodrag Marinković:

„Prestao sam koristiti bilo kakve zubne paste i usne vodice. Nemam više upalu desni (znao mi je gnoj izlaziti iz desni) i jedino sredstvo koje mi je zaista pomoglo je Zeodent®. Klimalo mi se čak 5 zuba i periodički su mi se stvarali gnojni džepovi koji su iziskivali čišćenje kod zubara. Zubi su se prestali klimati, džepova više nemam. Prije mi se znao stvoriti kamenac za samo 7 dana. Koristim Zeodent već godinu dana i perem zube 3-4 puta dnevno. “

*od davanja ove reference je prošlo dvije godine i korisnik i dalje sa zadovoljstvom koristi zubni prašak Zeodent®

Ivana iz Splita:

 „Stvarno sam oduševljena. Zub ima svoju vlastitu boju, Zeodent odstranjuje žutilo od kave. Zeodent je jedan od rijetkih proizvoda gdje sve činjenice koje su navedene stvarno stoje. “

Marcela Miljanić, dr. med.dent.

„Osobno upotrebljavam Zeodent zubni prah i uvjerila sam se u njegovu učinkovitost. Stoga ga preporučujem i svojim pacijentima“

 

Kako naručiti Zeodent®?

Zeodent® naručite OVDJE ili nas nazovite na broj telefona 01/36 44 884 (svaki radni dan od 09h do 16 h) ili 098/288-528 (svaki dan od 09h do 20 h). Na svaki propušteni poziv na mobilnom telefonu ćemo odgovoriti u najskorijem roku. U svakom slučaju isti dan.

Možete naručiti također putem narudžbenice koje se nalazi na dnu web stranice:

www.PotpunoNovOsjecaj.Com

ili tako da napišete svoju adresu, ime, prezime, broj mobitela za dostavu i što naručujte na službenu mail adresu tvrtke PETRAM-promet d.o.o. iz Zagreba: petram@zg.t-com.hr

U akcijskom paketu je poštarina GRATIS i paket dobivate na kućnu adresu kroz kurirsku službu na kućni prag, kupovina je sigurna, plaćanje kod primitka i ne morate nikuda odlaziti.

U slučaju da Vam je draža kupovina u ljekarni ili biljnoj ljekarni ili dućanu zdrave hrane, nazovite na 01/36 44 884 ili 098288528 i saznat ćete Vama najbližu adresu za nabavu.

 

Detalji vezani za isporuku: 

Proizvod šaljemo na Vašu adresu u roku od 2 do 3 radna dana za područje cijele Hrvatske, a plaćanje je apsolutno sigurno jer se plaća prilikom preuzimanja od brze kurirske službe. Zeodent® šaljemo i za područje cijele Europske Unije te izvan njega također. Za područje grada Zagreba, sve narudžbe pristigle do 12 h, dobivate naredni dan ili možda čak i isti dan, ovisno o gužvi.  Dostavljač će Vas nazvati prije svog dolaska i dogovoriti s Vama vrijeme dostave. Plaćate gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke (pouzećem). Narudžbe iz inozemstva se plaćaju prije slanja putem paypala ili bankovnom doznakom.

 

Zeodent ® je proizvod s garancijom No asking – No explanation, što znači da ako Vam ne pomogne ili iz bilo kojeg razloga ne budete zadovoljni za vrijeme 90 dana korištenja, vratite proizvod bez objašnjavanja i dobit ćete povrat novaca na Vaš tekući račun.

CIJENA

 

Cijena jednog pakiranja Zeodenta (95 g ili 140 ml) je 195 kn + 26 kn troškovi dostave, a ono je dostatno za 5-6 mjeseci svakodnevne upotrebe, osim ako imate većih problema s desnima, onda računajte na to da će zbog utapkavanja u desni trajati kraće i zato smo za Vas i Vaše najmilije pripremili Akcijski paket koji sadrži četiri kutije Zeodenta® (2 platite, a još još dvije kutije dobivate besplatno ) i također besplatni, vrlo vrijedni POKLON zeolitna maska Rejuvenal za dubinsku obnovu kože lica bez abrazije (Rejuvenaciju). Učinak maske je isti kao dijamantna mikrodermoabrazija, samo bez oticanja lica. U tubi ima za 15 tretmana. (65 g).  Na ovaj način se možete i na vrijeme pobrinuti za Božićni poklon pa usput obradovati i sebe.

 

            Cijena ovog Akcijskog paketa (2+2 gratis odn. -50% popusta) za čitatelje portala Žena net je samo 390 kn.

(1 kutija Zeodenta iz ovog paketa izađe 98 kn, dakle maje od 20 kn mjesečno.)

I sami morate priznati da je puno više isplativo nabaviti ovaj akcijski paket, nego uzeti pojedinačni komad Zeodenta®. (Cijena pojedinačnog komada je 195 kn +26 kn poštarine dok je u akcijskom paketu poštarina gratis).

Uz to, ovaj akcijski paket je zapakiran u prekrasnu prigodnu kutiju s besplatnom dostavom, a možete ga i pokloniti. Kako kutija nije zalijepljena, jedan ili dva Zeodenta si možete izvaditi za sebe i ostala dva pokloniti svojoj drugoj polovici, obitelji, prijateljima.

Od priloženog poklona si možete spraviti iznimno učinkovitu kremu protiv bora (stavi se 1 čajna žlica na 50 ml hidratantne kreme. Zeolitnog pudera ima za 20 teglica krema, tako da je možete koristiti i za dekolte i laktove- možete napraviti kreme u izobilju). Rezultati su vidljivi već nakon mjesec dana. Puder možete koristiti i za stopala, odstranjuje znoj i crvenilo, iritacije nakon brijanja.

„ZA VIŠE INFORMACIJA  I NARUDŽBU AKCIJSKOG PAKETA  KLIKNITE OVDJE“

Kontakt podaci:

PETRAM-promet d.o.o. , Stubička 87, Zagreb, Hrvatska (osnovana 1992-e g.)

Telefon:

 01/36 44 884 (svaki radni dan od 09h do 16 h) ili 098/288-528  (od 09h svaki dan do 20 h)

Na svaki propušteni poziv na mobilnom telefonu ćemo odgovoriti u najskorijem roku. U svakom slučaju isti dan.

Službene stranice tvrtke: www.valueadded-bestresults.com

Za sve upite pišite nam na petram@zg.t-com.hr

www.PotpunoNovOsjecaj.com

Povratak na Net.hr