KUHANJE UŽIVO NA ZAGREBAČKOM ADVENTU / KUHANJE UŽIVO NA ZAGREBAČKOM ADVENTU

Image
19.12.2017.
12:31
VOYO logo

Mirisi medenjaka i fritula,bunceka i kobasica, kuhanog vina i rakije, zvuci božićnih zvončića i klizanje na Tomislavcu, jednostavno zabava i dobra klopa uistinu daju poseban šarm i blagdanski ugođaj u centru Zagreba. Pregršt ugodnih iznenađenja, za svakog po nešto. Šetajući centrom naišli smo i na kuhanje uživo. Kuhanje uživo je jedinstvena prilika i nezaboravno iskustvo koje možete doživjeti na zagrebačkom adventu. Sami smo se uvjerili u subotu kada je chef Roberto Biondić pripremao tradicionalno dalmatinsko jelo: crni rižoto od sipe. Svježa jadranska riba ulovljena kod otoka Pašmana i ljubav prema kuhanju, kako kaže Roberto, osnovni su preduvjet ukusnog rižota. Superiorna izvedba Roberta potaknula je mnoge prolaznike da i oni sudjeluju u samoj pripremi hrane. Roberto je inače kuhar sa 35-to godišnjim iskustvom prikupljenim iz francuskih, talijanskih i domaćih kuhinja. Skupilo se tu veselo društvo istinskih gurmana iz cijele Hrvatske, kao i turisti iz Japana, Velike Britanije, Njemačke. Šlag na tortu dodao je i naš sveprisutni gradonačelnik Milan Bandić, inače ljubitelj kuhanja. „ Kuhanje je vizija i ljubav“ složio se s Robertom naš gradonačelnik. Ova ponuda nalazi se u sklopu kućice „Otočni raj“ u Bogovićevoj ulici. Zagrebački advent podigao je ljestvicu visoko i s razlogom obranio naslov najboljeg u Europi po treći puta.

Image
Image
Image

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo