Osim nekoliko pizzerija, zdravljaka i pokoje ćevapdžinice, u Novom se Zagrebu smjestio tek rijetki pravi restoran. O pravom, majstorskom roštilju koji bi u ponudi imao i sve popularnije steakove da ne govorimo.
Stvar je još lošija kada se pogleda jedno od u zadnjih nekoliko godina najomiljenijih okupljališta Zagrepčana, Bundek. Na Bundeku možete nešto dobro pojesti samo ako roštiljate sami. Chevo's bar&grill promijenio je to. Mali restoran u Zapruđu, u Adamićevoj ulici, na samo nekoliko minuta šetnje od Bundeka upotpunjava ponudu Bundeka i Novog Zagreba i u vrlo ugodnom ambijentu nudi vrhunski roštilj zbog kojega se i ako niste u blizini isplati "potegnuti" preko Save.
Od ćevapa (priznajte, glavnog razloga što niste vegetarijanac) po kojima je Chevo's dobio ime, dnevnih gableca među kojima je jedan uvijek nešto "na žlicu", preko pravih roštiljskih majstorija poput lungića punjenog rukolom, sirom i sušenim rajčicama koji se topi u ustima i ostaje u sjećanju, do naravno - kraljeva roštilja, steakova koji idu od "malih" pa do carskog Chevo's steaka, T-bonea od 750 grama koji će moći dovršiti samo najjači (ili najgladniji). Napacani baš kako treba, pripremljeni onako kako baš vi volite – krvavi, srednje pečeni ili onako potamnjeni izvana, a sočni iznutra.
Bolji pomfrit sigurno niste jeli, a tu su i pečeni luk, šampinjoni sa žara, salate... Pravi gastronomski užitak upotpunjuje i vinska lista i lijepa ponuda piva. Sve u svemu - sve što vam treba za pravu gastronomsku uživanciju.
Osim izvrsne grill ponude, Chevo's nudi i dnevne gablece - ponudu provjerite ovdje.