Eurospin

U Eurospinu kupujemo Pametno!

Prva trgovina u Hrvatskoj koja nudi model Pametne kupnje

Nakon Italije i Slovenije, prva Eurospin prodavaonica u Hrvatskoj napokon je otvorila svoja vrata! Zadrani su prvi dočekali dolazak diskontnog lanca čija su glavna filozofija kvalitetni proizvodi po najpristupačnijim cijenama na tržištu, a sve u skladu s domaćim okusima, mirisima te svakodnevnim potrebama.

Prodavaonicu su službeno otvorili Neven Klarin, pročelnik Ureda gradonačelnika Grada Zadra i Petar Ninić, voditelj marketinga u Eurospinu, koji je pritom istaknuo: „Veseli nas što je Hrvatska postala novi dom popularnog diskontnog lanca trgovina. Eurospinov asortiman prilagođen je svakodnevnim potrebama hrvatskih kupaca, stoga smo razvili partnerstvo s hrvatskim dobavljačima.“

Zainteresiranim posjetiteljima pridružila su se i poznata lica – među ostalima voditeljica i glumica Doris Pinčić te omiljene influencerice Ana Zibar, Lea Biljman i Margarita Tomić, koje su podijelile prve dojmove s otvorenja Eurospina.

„Eurospin je zakon! Posebno mi se sviđaju odjeli Pekarnica, Delikatesa i Voće i povrće, a u Eurospin mesnici već imam i svog osobnog mesara koji odradi pola posla za mene. Natrpala sam košaricu do vrha, jedva čekam isprobati sve kod kuće.“ – pohvalila se Margarita Tomić, javnosti poznatija kao Internet mater.

Povodom otvorenja prodavaonice na adresi 4. gardijske brigade 1, posjetitelje su zabavljali popularni voditelj Luka Bulić i mađioničar Jozo Bozo.

Pametna kupnja

Prvi Eurospinovi kupci iz prve ruke su iskusili jedinstvenu ponudu pod konceptom Pametne kupnje: kupac plaća isključivo kvalitetu proizvoda u bogatom asortimanu sastavljenom od vlastitih robnih marki kao što su Amo Essere, Don Jerez, Dolciando, Tre Mulini ili Enkho. Brojni prehrambeni i neprehrambeni artikli dostupni su na raznim odjelima, uključujući Pekarnicu, Mesnicu, Delikatesu, kao i Voće i povrće.

Eurospin je osnovan je 1993. godine u Italiji kao odgovor na potrebu potrošača za uštedom. Tijekom godina, proširio se čitavom Italijom i susjednom Slovenijom s više od tisuću prodajnih mjesta, a ambiciozni planovi za Hrvatsku uključuju brojna otvorenja trgovina – ubrzo nakon Zadra slijedi Pametna kupnja i u Požegi.

 

Povratak na Net.hr