tradicija i kvaliteta

Nexe crijep – br. 1 u kategoriji crjepova

  • Crijep vrhunske kvalitete i ponosni nositelj priznanja Best Buy

  • Crijep za sva podneblja koji nudi velik izbor boja i velik format

S više od 90 godina tradicije, Dilj d.o.o. Vinkovci proizvodi crjepove koji će vam pružiti savršenu funkcionalnost, prekrasan dizajn i kvalitetu s jamstvom od 50 godina. Prirodni glineni crijep Nexe sinonim je crijepa s najboljim omjerom cijene i kvalitete u Hrvatskoj. Ponosni je nositelj nagrade Best Buy i br. 1 u kategoriji crjepova.

Crjepovi Dilja iz Vinkovaca simbioza tradicije i kvalitete, izrađeni od najkvalitetnijih sirovina, pouzdane trajnosti i bezvremenskog dizajna. Nexe crjepovi svojom kvalitetom, bojom i dizajnom predstavljaju sam vrh svjetske ponude kad je u pitanju optimalna uporaba, ali i izgled jedne od najdragocjenijih stvari – vašeg životnog prostora.

Kvalitetan krov mora imati laku mogućnost rekonstrukcije, biti ekološki prihvatljiv, postojan na svim vremenskim uvjetima, vodonepropustan i jednostavan za ugradnju, a lak za održavanje. Sve su to karakteristike Nexe crijepa u svim njegovim varijantama – dvostruko utoreni Nexe crjepovi Glinex i crijep velikog formata Cezar namijenjeni su kontinentalnim područjima, Valens, ravni crijep svojim atraktivnim i modernim dizajnom daje poseban šarm modernim objektima. Za mediteransko područje prilagođeni su modeli Nexe crijepa Mediteran te crjepovi velikog formata Oktavijan i Dioklecijan. Također se na mediteranskim krovovima često zna naći i Nexe crijep velikog formata Dioklecijan i Oktavijan. Prilagodljivost i savršen odgovor na potrebe tržišta trajno održavaju “Nexe careve” na svom prijestolju.

Tradicija u korištenju, povoljna cijena i dugotrajna garancija, više su nego dobri razlozi za izbor Nexe glinenog crijepa pri pokrivanju vašeg krova.

Više informacija o svim modelima crjepova možete saznati na webu www.nexe-crijep.hr

Povratak na Net.hr