Legendarni povratak / Đurđa se vraća!

Image

U novoj kampanji za Pan pivo vraća se lik legendarne Đurđe

30.3.2023.
15:51
VOYO logo

 „Svaki je Pan prilika za druženje“ nova je kampanja domaćeg pivskog brenda Pan koja se bavi jednostavnom stranom hrvatske svakodnevice i podsjeća nas na važnost uživanja u svakodnevnim trenucima s bliskim ljudima. Novost ovogodišnje kampanje povratak je legendarne Đurđe koje se ljubitelji Pana s veseljem prisjećaju kao nekada omiljenog lica Pan reklama.  Zabavna, prijateljski raspoložena, uvijek spremna za dobar humor, uživa u životu i dobrom pivu - Đurđa je  prepoznatljiva žena u svijetu piva.  I zato veseli vijest da ćemo Đurđu koju utjelovljuje izvrsna Ana Begić Tahiri ponovno gledati u novim avanturama s Panom.

Image

“S Panom me veže dugogodišnje prijateljstvo, a Đurđa je lik koji mi je oduvijek bio posebno drag. Veseli me biti dijelom nove kampanje “ Svaki je Pan prilika za druženje”, a sličan princip trudim se primjenjivati i u životu - svakodnevno uživam u malim trenucima s ljudima koje volim.” rekla je Ana Begić Tahiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ani Begić Tahiri u ovogodišnjoj kampanji pridružio se i Jan Kerekeš, koji se svojim britkim humorom i veselim karakterom izvrsno uklopio u Pan ekipu.

Glavna okosnica kampanje četiri su TV spota na formatu sitcoma koji prate hrvatsku svakodnevicu, a slijedit će ih i serija kratkih skečeva na društvenim mrežama. Spotovi su utemeljeni na različitim prizorima druženja Ane, Jana i ostatka ekipe te se poigravaju  s aktualnostima koje su prisutne u životu Hrvata. Tako ćemo Đurđu u trenucima koje provodi sa svojim društvom, a u kojima nema mjesta za komplikacije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi TV spot emitiran je 24. ožujka, a osim u TV spotovima, zgode Pan ekipe moći ćete pratiti tijekom cijele godine.

Ovogodišnja kampanja donosi Panov “Jednostavno je” pogled na život koji nam poručuje kako je život u biti prilično jednostavan i kako je lako uživati u njegovoj jednostavnosti. Pan je tu za sve  kojima je potrebno pravo pivsko osvježenje - jednostavno se otvara, jednostavno pije i jednostavno osvježava jer nudi različite varijante pitkih lagera za svačiji ukus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Videospot možete pogledati na linku.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo