Lidija Lešić zna kako nositi ključne trendove sezone

Image
3.10.2018.
10:28
VOYO logo

Maksimalno tri boje u cijelom outfitu? Decentne cipele koje prate styling i ne dominiraju? Samo tamne, zagasite boje za hladniju sezonu? Ili prugice ili kockice, nikako oboje? Ma ne! Zaboravite na pravila koja vas sputavaju! Ove sezone samo je jedno modno pravilo obavezno: Mix it up!

Manekenka i influencerica Lidija Lešić u kampanji jesen/zima City Centera one savršeno je utjelovila zaigranu modnu ikonu koja zna da je ove sezone igrati na sigurno – čisti promašaj. Različiti materijali, boje, uzorci i stilovi savršeno se upotpunjuju u viziji koju je osmislio i fotografirao Mladen Šarić, a 'it' komade iz trgovina City Centera one odabrao Saša Joka. Kad se tome pridoda 'big hair' Milene Maršić i uočljivi make-up koji slijedi najnovije svjetske trendove u izvedbi Saše Jokovića – rezultat mogu biti samo fenomenalne fotografije koje daju presjek ključnih trendova nove sezone. I odličan making of video koji najbolje dočarava atmosferu s nezaboravnog snimanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nova sezona je šarolika, zabavna i prepuna neočekivanih kombinacija. Jarke boje na modnim dodacima preselile su se iz ljeta i u jesenske kolekcije, a tenisice (što veće, to bolje!) se još uvijek savršeno slažu s elegantnijim outfitima. Karirani uzorak bit će neizostavan cijelu jesen i zimu, baš kao i animal print. Zelena boja u svim nijansama dominira novim kolekcijama, a protutežu joj daju tamno plava i narančasta. Kombinezoni nastavljaju dominaciju, a pridružuju im se hlače s tregerima u kombinaciji s najudobnijim vestama.

Image

Savršeni komadi koji će pretvoriti sivu jesen i hladnu zimu u modno najzanimljivije sezone čekaju vas u trgovinama City Centera one Zagreb East, Zagreb West i Split. Nemojte se bojati riskirati – Mix it up!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo