Kupaonske pločice od 120 € komad i Swarovski kristali!

Da i u krizi ima onih koji si mogu priuštiti luksuz, svjedoče neki hrvatski dizajneri interijera, čiji su poslovi sve više nalik na one njihovih američkih kolega.

17.5.2011.
15:54
VOYO logo

"Naravno, nije riječ o stotinama ljudi. Trenutačno radimo na dva projekta velikih obiteljskih uća izvan grada. Dizajniramo kompletan interijer, od poda do stropa, tako da svoju viziju stapamo sa željama i ukusom vlasnika. Potom se kreira trodimenzionalna vizualizacija prostora i tada počinje realizacija. Prostore opremamo svime, od zidnih obloga do vaza. Klijenti ne moraju trošiti vrijeme na obilaske trgovina, što je posebna pogodnost zbog toga što velik broj traženih luksuznijih stvari nekada nije lako nabaviti, ne samo u Osijeku nego i Hrvatskoj", objasnila je za Glas Slavonije Romana Ban iz jednog dizajnerskog studija u Osijeku.

Dok "obični" građani za (pre)uređenje svojih stanova i kuća u prosjeku potroše 3.000 kuna, kada su pitanju bogataši, riječ je o ciframa s puno više nula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Romana Ban otkriva da nekima klijentima postavljaju zavjese čija je cijena oko 1.500 kuna za četvorni metar, te petra antiqua kamen, od kojeg samo jedna pločica dimenzija 10 puta 30 centimetra košta 120 eura.

Traže se i popularni stakleni pregradni zidovi, koji su rađeni iz dvije plohe između koji se može staviti što god netko poželi - od Swarovski kristala do lišća ili kakvih uspomena poput majice s potpisom omiljene sportske zvijezde. Usluge dizajnera često traže i poduzetnici kada je u pitanju uređenje poslovnih prostora, prije svega ugostiteljskih objekata, kod kojih je unikatnost postala važan faktor za opstanak na tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201003010623006 arti-201007200324006 arti-201001190347006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo