KAPA DOLJE! / Smršavila 63 kilograma kad je izbacila jednu stvar iz prehrane: 'Osjećala sam se odvratno'

Image
Foto: Shutterstock

Hurley je izgubila preko 63 kilograma jer je prešla na laganiju prehranu te je redovito vježbala u teretani

10.4.2024.
6:59
Shutterstock
VOYO logo

Službenica za osiguranje kvalitete iz Harlowa u Engleskoj Joanne Hurley (50) otkrila je da je izgubila 63,5 kilograma jer je iz prehrane izbacila bijelo vino, piše New York Post.

Jo je bila na pregledu kod liječnika 2018. godine nakon što se borila s obilnim mjesečnicama. Tvrdi da joj je tijekom pregleda maternice on slučajno probušio sluznicu i u roku od dva dana pala je u septički šok. Prošla je tri operacije za liječenje infekcije, uključujući hitnu histerektomiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAJBOLJI NAČIN /

Kalorijski deficit pomaže u mršavljenju: Evo kako ga izračunati i što izbjegavati

Image
NAJBOLJI NAČIN /

Kalorijski deficit pomaže u mršavljenju: Evo kako ga izračunati i što izbjegavati

Kada se vratila kući nakon 12-mjesečne borbe ze život, Hurley je imala "hebe mi se za sve" stav te je odlučila jesti i piti kako hoće. Redovito se hranila keksima, sirom i čipsom koje je zalijevala bijelim vinom.

"Jela sam sve po redu. Popila bih bocu bijelog vina i pojela dva pakiranja čipsa navečer. Sljedeće što sam shvatila je da sam bila teža od ljudi oko sebe", otkrila je Hurley koja je na kraju bila teška 136 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgubila je preko 63 kilograma

"Otišla sam na proslavu Nove godine 2021. i shvatila da sve druge žene imaju divne vitke figure, osjećala sam se odvratno. Znala sam da moram nešto učiniti ili nikad neću biti sretna", prisjetila se Hurley.

Image
Foto: Shutterstock

Hurley je izgubila preko 63 kilograma jer je prešla na laganiju prehranu te je redovito vježbala u teretani.

U veljači 2022. morala je na operaciju uklanjanja trbušne kile, zbog čega je morala smršaviti. Ponuđena joj je operacija želučanog rukava, ali Hurley "nije imala povjerenja u drugu operaciju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znala sam da će želučani rukav biti lakši put, ali željela sam se potruditi i sama smršaviti", objasnila je.

Hurley je izgubila preko 63 kilograma jer je prešla na laganiju prehranu te je redovito vježbala u teretani i pohađala satove vodenog aerobika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sendvič, čips i čokolada za doručak

"Nekada bih noć završila čašom vina, ali sada popijem samo šalicu čaja bez kofeina", rekla je Hurley koja je nakon dvije godine bila teška 72 kilograma.

"Izbacila sam sve iz svog života kako bih se napokon ponovno osjećala svojom. Nikada se nisam osjećao bolje. Ponosno pokazujem svoje tijelo", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hurley je prije mršavljenja za doručak jela tri kriške tosta i žitarice, a za ručak sendvič, čips i čokoladu te bi večerala tjesteninu, bolonjez i brzu hranu. To bi sve zalila bijelim vinom.

No, nakon mršavljenja Hurley za doručak jede kašu, voće ili jogurt, a za ručak šalicu juhe te za večeru konzumira ribu, povrće i piletinu. Pije puno vode, uz čaj i crnu kavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Nevjerojatna snimka pomrčine Sunca iz aviona

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo