PRAVA MALA ČUDA: / Došle su na svijet držeći se za ruke, a danas su prave vragolanke

Blizanke koje su došle na svijet držeći se za ruke, i nakon dvije godine su nerazdvojne.

17.8.2016.
23:32
Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jenna i Jillian Thistlethwaite iz SAD-a rodile su se 2014. kao mono-mono blizanke odnosno dijelile su posteljicu, prenosi Daily mail. Šanse za tako nešto su 1: 10.000. Zbog toga je trudnoća bila prilično rizično i majka Sarah je zadnjih 57 dana provela u krevetu.

U svibnju prije termina liječnici su se odlučili na carski rez. Djevojčice su na svijet došle s 45 sekundi razmaka i odmah potom se primile za ruke. Preslata fotografija njih dvije kako se drže za ruke netom poslije porođaja proširila se internetom.

I šest mjeseci nakon rođenja nisu puštale ruke. Ostale su vrlo vezane, uvijek se nekako guraju jedna uz drugu. I danas im je teško razdvojiti se.

"Ponekad suprug ode u trgovinu i uzme jednu, a čuvam drugu. Tada se obje uzrujaju i stalno pitaju jedna za drugu" kaže majka.

Ipak, osobnosti su im različite. Jenna je oprezna, a Jillian vragolasta. No javlja se i tipično rivalstvo među sestrama. "Ako Jenna napravi nešto loše, pitam ju a ona sve svali na Jillian" kaže majka. "No toliko su slične da je i meni ponekad teško reći koja je koja"

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali