Kada je seksualni život sa suprugom postao nezadovoljavajući, bacio je oko na jednu ženu u pubu

Jedan čitatelj (37) obratio se britanskoj seks kolumnistici Deidre sa zanimljivim pismom. Naime, otkrio je da je prevario suprugu sa ženom koja je zapravo muškarac, a budući da je uživao u seksu, sada se pita je li homoseksualac.

"Bio sam jako uzbuđen kada me prelijepa žena s kojom sam flertao pozvala k sebi doma. Kada su se stvari zahuktale, saznao sam da je ona nekad bila muškarac, ali svejedno sam uživao", priznao je.

Čitatelj je sa suprugom već 20 godina i imaju petero djece, a tvrdi da je nekoć bila zabavna i puna ljubavi. Njihov seksualni život bio je odličan i nije ga se mogla zasititi, no ovih dana nema vremena za njega u spavaćoj sobi. Rekla mu je da joj je seks još jedna dužnost u braku i da uvijek želi da što prije završi. "Osjećam se povrijeđeno i odbačeno", napisao je 37-godišnjak.

Zbog toga je počeo izlaziti s prijateljima u pubove, gdje je upoznao prelijepu ženu s kojom je odmah 'kliknuo'. Vidjeli su se nekoliko puta i tada mu je rekla da ima 33 godina. Privukao ga je njen smisao za humor, vitka linija i odličan stil.

"Naš razgovor ubrzo je postao seksualan. Šest tjedana nakon prvog susreta pitala me želim li ići k njoj. Prihvatio sam ponudu jer se dugo nisam osjećao poželjnim i bilo mi je jasno da nećemo samo piti kavu. Stvari su se ubrzo zahuktale, a ja sam saznao da je ona bila on, samo što sada ima grudi. Svejedno smo nastavili, a seks je bio nevjerojatan", priznao je čitatelj.

"Sada osjećam tri različite stvari. Žao mi je što sam prevario suprugu i osjećam se grozno jer sam izdao svoju obitelj. Uz to, zbunjen sam jer sam zaista uživao u seksu. Znači li to da sam gej?", upitao je kolumnisticu.

'Žena se brine o djeci dok si ti u pubu'

Deidre mu je poručila da ga je privukao dok je mislio da je žena. "Gotovo svi imamo gej/biseksualne osjećaje, a ti si već bio napaljen kad si shvatio da je ona tip. Mislim da se ne trebaš brinuti da se tvoja seksualnost drastično promijenila", smatra kolumnistica.

No, misli kako bi se zapravo trebao osjećati loše zbog preljuba. "Nije ni čudo da je vaša žena izgubila interes za seks. Mora se brinuti o petero djece dok si ti u pubu pa nije iznenađujuće što je umorna na kraju dana. Recite joj da ju volite i da joj želite pomoći. Pazite na djecu kako bi se ona stigla opustiti", savjetovala mu je Deidre.