ISPOVIJEST XXL PROSTITUKE: / 'Neke kućanske predmete više nećete gledati jednako'

Image
Foto: Twitter

Miranda Kane, nekada prostitutka koja je zarađivala i do 2000 funti na noć, a danas stand-up komičarka otkrija je sve što je doživjela tijekom sedam godina prostituiranja.

16.6.2015.
13:02
Twitter
VOYO logo

"Recimo to ovako, postoje nekoliko kućanskih predmeta koje više nikada nećete gledati jednako" priča Miranda.

Pokušavala je postati komičarka, no s 18 je shvatila da nema što za reći. " Gledala sam stranice za upoznavanje krupnijih žena, potom sam vidjela da se može zaraditi modelingom, a u nekoliko klikova shvatila sam da u eskortu leži mnogo novca" prisjeća se početaka Miranda. "Kako sam bila u Londonu, pomalo dekintirana, a također sam bila i netko tko zaista voli novac i seks, odlučila sam pokušati" kaže Miranda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plaćali me da sjedim na njima i gledam TV

Radila je u svom stanu i ispunjavala najluđe fantazije. "Neki su tražili krevet ispunjen balonima, drugi su tražili da stavim balon između nas tako da pukne tijekom seksa. Jedan je tražio samo da me gleda kroz prozor dok se spremam. Cijelo vrijeme mi se vrtilo po glavi 'što će susjedi misliti'", prisjeća se Miranda, odnosno Melody, kako joj je bilo "umjetničko" ime.

"Jedan klijent je osobito volio gnječenje. Letio bi iz Kanade i plaćao mi je da sjedim na njemu, jedem pizzu i gledam TV" kaže bivša prostitutka koja je tada imala i 150 kg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjela sam sve" zaključuje Miranda koja je s prostitucijom prestala 2011, i vratila se karijeri komičarke. Reklamni slogan za njen šou je "najjeftinijih sat vremena koje ćete provesti s prostitutkom". No iza svega stoji prilično ozbiljan cilj.

"Mnogi govore kako bismo trebali zabraniti kupovinu seksa jer su sve te žene prisiljene na to. Ali jedina stvar koja ih na to prisiljava su vladine mjere štednje te nedovoljno ustanova kako bi im pomogle oko mentalnih problema ili ovisnosti" kaže Miranda i dodaje kako je htjela stvoriti drugačiju sliku o prostituciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirror.co.uk/Magazin.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo