gorko, ali zdravo /

Zašto je zdravo često piti čaj od đumbira?

Image
Foto: Thinkstock

Đumbir je zapravo korijen gorkog okusa koji mnogima ne odgovara, ali zato sadrži niz hranjivih tvari pogodnih za naš organizam. Najčešće se konzumira kao čaj, a u nastavku saznajte zašto bi ga trebali češće piti. Kliknite 'SLJEDEĆA'

29.9.2019.
19:10
Thinkstock
VOYO logo

Potiče rad probave

Čaj od đumbira poboljšava apsorpciju hranjivih tvari iz hrane te smanjuje nadutost i plinove

Image
Foto: Thinkstock

(FOTO: Thinkstock) 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
4/5
ksw
NE PROPUSTI 21. VELJAČE!
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
BITKE OKO TERMOSTATA /

Žene brže osjete hladnoću: 'Odgovor leži u povijesti evolucije'

Još iz rubrike