Play ponuda

NOVI TREND U ZDRAVSTVU / Muškarci moraju isprobati oparivanje anusa?

shimmer fallback

Dvojica mladića, Matt i Jack odlučili su svoje prijateljstvo podići na višu razinu: pareći anuse.

17.2.2015.
12:40
Play ponuda

Matt i Jack pronašli su spa centar koji nudi oparivanje anusa, koje predstavlja kao tretman kojem se podvrgavao i kineski car. Opisali su iskustvo kao oblik detoksikacije i osnaživanja, pri čemu se opuštaju mišići, smanjuje nadutost, poboljšavaju kardiovaskularne sposobnosti i potiče dulji san. Također se navodno ublažavaju hemoroidi, ali i poboljšava analno čišćenje. Na kraju, trebali bi osjećati više energije i poboljšanje općeg zdravstvenog stanja.

Mladići su oduševljeno zakazali tretman i prvo što ih je oduševilo su posebne haljine koje postoje za ovu proceduru. Prostoriju u kojoj se obavlja tretman opisali su kao jako 'zen' i naveli su da miriše po bilju, budući da se ono koristi pri parenju.

Mjesta na koja morate sjesti da biste obavili ovaj veličanstven proces čiščenja, zovu se, kako se i priliči, 'prijestolja'. A svi koji eventualno strahuju trebaju znati da ništa neće ući u njihovu guzu osim pare. Koja je sama po sebi dovoljno penetrirajuća, tvrde mladići.

Iako ćete prvotno možda poželjeti isprobati najvišu razinu parenja (jer imate daljinski upravljač uz prijestolje), nemojte to učiniti, upozoravaju dečki. Naime, u suprotnom ćete osjetiti kako vam anus gori, kao što možete vidjeti u videu.

Budite spremni na iznenadne nalete čudnih osjeta tamo dolje. Sve u svemu, anusu će vam biti toplo, znojit će se i osjećat ćete da se čisti.

Pred kraj polusatnog tretmana, svakako počnite mahati svojom posebnom odorom kako bi malo osušili anus, iako to možete činiti i prije kad budete osjećali da stvari počinju biti preintenzivne.

Znajte da će dizanje s prijestolja, nakon pola sata parenja, biti nevjerojatno iskustvo i da se skoro nikad nećete osjećati lakše. Također, nema potrebe za tuširanjem poslije, jer će vas bilje iz pare samo itekako dobro očistiti.

Još nekoliko sati nakon tretmana, osjećat ćete da vam je anus posebno 'savitljiv' pa pazite što jedete i pijete, iako su Matt i Jack otvoreno rekli da ne, nisu morali ići obaviti veliku nuždu nakon parenja, kao što bi većina očekivala.

Sve u svemu, prozvali su ovo iskustvo zbližavajućim, a naveli su i da su tu noć zaspali kao bebe. No možda su tek noć prije bili preuzbuđeni zbog onoga što je slijedilo, pa ih je konačno svladao umor.

Play ponuda
Play ponuda