KAD TE ZAČEPI, NISI SVOJ / Muškarac iskušao 'narodni lijek' protiv zatvora: U anus gurnuo živu ribu - ona preživjela, a on zamalo umro

Nevjerojatno, ali riba je preživjela cijelu avanturu i davala je znakove života kada su je liječnici izvadili iz trbuha

29.7.2021.
15:25
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Muškarac iz Kine pokušao je izliječiti zatvor umetanjem žive jegulje u svoj anus i to je itekako požalio, prenosi IFL Science.

Izbjegavao je uobičajene liječničke savjete oko ublažavanja zatvora i odlučio se za narodni lijek - stavljanje jegulje u anus. Nažalost, riba je iz njegova rektuma dospjela u crijevo, izgrizla je rupu u zidu debelog crijeva i ušla mu u trbuh.

Riba je preživjela

Muškarac je trpio jake bolove, no bilo ga je previše sram za posjet liječniku, pišu lokalni mediji. Idućeg dana ipak je popustio i potražio medicinsku pomoć u obližnjoj bolnici, gdje su mu liječnici rekli da je mogao umrijeti.

Neimenovani pacijent operiran je kako bi mu se iz trbuha uklonila jegulja duga 20 centimetara. Nevjerojatno, ali riba je preživjela cijelu avanturu i davala je znakove života kada su ju liječnici izvadili.

Ovo nije prvi put da je "narodni lijek" s jeguljom dospio u medije. Naime, 2017. muškarac je također htio olakšati zatvor umetanjem jegulje dužine 50 centimetara u svoj rektum. Tri godine kasnije muškarac u 50-ima učinio je isto, no završio je s ozbiljnom infekcijom koja ga je mogla ubiti. U ovim slučajevima jegulje nisu preživjele.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali