Play ponuda

Četiri aplikacije koje će vas spasiti od eksperimentiranja s izgledom

Image
Foto: Thinkstock, ipopba

Svatko od nas ima vlastitu viziju onog kako bi trebao izgledati, nažalost odlazak je frizeru ili kozmetičaru ponekad čista lutrija.

4.7.2017.
16:00
Thinkstock, ipopba
Play ponuda

Kako bi promijenili izgled nekad ste morali napraviti niz pokušaja i promašaja, ali uplivom je tehnologije danas sve znatno lakše. Na tržištu postoji nekoliko aplikacija koje će vam olakšati život.

YouCam Makeup, za iOS iAndroid

shimmer fallback
shimmer fallback

Teško je ne zanijeti se ovo aplikacijom, a 100 milijuna preuzimanja to i dokazuje. YouCam Makeup nudi set alata pomoću kojih čak i na jutarnjoj fotografiji možete izgledati kao da ste sišli s modnih pista. Opcije koje nudi uključuju: izglađivanje kože, konturiranje, rumenilo, isprobavanje umjetnih trepavica različite gustoće, isprobavanje i miješanje sjenila za oči, isprobavanje obrva različite debljine i boje, izbjeljivanje zuba, ruž za usne, šminku poznatih i slavnih osoba, različite frizure. Uz navedeno, aplikacija ima i svoju društvenu mrežu.

Hairstyle Makeover, samo za iOS

shimmer fallback
shimmer fallback

Kada je riječ o uređivanju, jedan je od najtežih izbora za žene izbor nove frizure. U takvim se situacijama svaka od nas susreće s dva izbora, ili kopiramo najnoviji trend frizura ili nosimo istu frizuru do kraja.

Hair Color Changer, za iOS i Android

shimmer fallback
shimmer fallback

Izbor frizure nije jedini problem jer danas i izbor boje kose predstavlja problem. Izbora, naime, ima i previše. Ova će vam aplikacija zato pomoći odrediti koja vam boja najbolje odgovara.

My dressing, samo za Android

Ova aplikacija omogućava da u nju stavite slike sve svoje odjeće. Slike potom možete rezati i upariti ih s drugim slikama kako bi vidjeli izgledaju li odjevni predmeti skladno. Pomoću nje slaganje kombinacija za izlazak postaje jednostavan i lak.

Izvor: Bright Side

Play ponuda
Play ponuda