Beyoncé ponovno ima kratku kosu i frizuru koja nas podsjeća na davno zaboravljeni 'mom cut' look

Image
Foto: beylite / instagram

Sve što Beyoncé dotakne pretvori se u - trend

29.12.2017.
14:00
beylite / instagram
VOYO logo

Realno, sve što Beyoncé stavi na sebe automatski postane trend, pa je isto tako i s gotovo svakom njenom frizurom. Prvo je 'proslavila' dugački konjski rep, a sad je u modu vratila još jedan davno zaboravljeni trend: 'mom cut' frizuru. Radi se o kovrčavoj kosi rezanoj u razini brade, a kad je Beyoncé u pitanju, nije toliko čudno što su u cijeloj priči i gold highlighted detalji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografije najnovije frizure objavila je na svojoj stranici beyonce.com, piše The Cut, a na Instagramu je prije par dana osvanula jedna još zanimljivija fotka nje s novom frizurom, na kojoj se vidi kako je i Jay Z jedan od 'Instagram supruga' koji će na trenutak zaboraviti na uživanje na jahti u Miamiju i posvetiti se svojoj supruzi i tome da joj fotke koje kasnije objavljuje na društvenim mrežama budu najsavršenije ikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njenoj se mami ipak više sviđa duga kosa

Ipak, čini se kako se ne sviđa baš svima ovaj njen najnoviji look, s obzirom da je njena mama, Tina Knowles, nedavno na svom Instagramu objavila fotku Bey s dugom kosom i napisala: "Toliko sam sretna što je kosa moje kćerkice ponovno narasla!" Ali ne možeš baš uvijek svima ugoditi, zar ne?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo