NOVE METODE

VIRALAN TRIK KOJEG JE ODOBRIO I PRAVI LIJEČNIK: Evo kako si brzo pomoći kad mislite da ćete povratiti

Djevojka na Tik Toku objasnila je kako se brzo riješiti mučnine. Jednostavan je trik, a uključuje malo papira i alkohol. Za drugi trik morate držati jezik na vrhu ustiju i držati palac na čelu. Oba trika odobrio je doktor

Mučnina može biti uzrokovana mnogim stvarima – stresom, virusnim infekcijama ili konzumacijom hrane koju organizam ne podnosi, a za sve one koji se često s njome susreću, jedna je TikTokerica otkrila skroz zgodan trik.

TIKTOKER OTKRIO JEDNOSTAVAN TRIK ZA DOBIVANJE SAVRŠENIH KRIŠKI SIRA: No, ipak ima jednu manu

@dr.karanr

#duet with @onlyjayus Doctor review body hacks! #LiveForTheChallenge #schoolwithdrkaran #learnontiktok #bodyhacks #lifehacks

♬ Stuck in the Middle – Tai Verdes

U snimci koju je objavila djevojka pod korisničkim imenom @onlyjayus, glumila je da joj se povraća pa je nanijela malo alkohola na rolu kuhinjskog papira i zatim udahnula snažan miris. Tvrdi kako je miris odvratan, no nakon toga više joj se nije povraćalo. Još jedan trik za riješavanje istog problema je pjevušenje u sebi kad mislite da ćete povratiti.

Podijelila je još savjeta, a jedan od njih je bio kako prodisati kad vam je začepljen nos. Jednostavno je, morate držati jezik na vrhu usta i pritiskati palac na čelu bar dvadesetak sekundi.

Video je pregledan preko 50 milijuna puta

Isabellin video uskoro je skupio milijune lajkova, a pregledan je preko 50 milijuna puta. Snimku je vidio i doktor Karan Raj koji je odobrio njene metodu.

POSTALA JE SLAVNA ZBOG SREDNJEG PRSTA: Ovo će vam zvučati posve trivijalno sve dok ne vidite tog gorostasa

“Alkohol sadrži izopropil etanol koji ublažava mučnine. Udišite ga, ne konzumirajte”, upozorio je doktor. Palac gore dobio je i trik za zaštopani nos.

“Trik je dobar je pomiče kost koja otvara sinuse”, zaključio je.

Njezini pratitelji ostali su oduševljeni snimkom.

“Zapamtit ću ove trikove, puno ti hvala”, “Možda ću izgledati glupo ali svakako ću isprobati ove metode”, samo su neki od komentara.

Povratak na Net.hr