PRESLATKA SNIMKA / Spasitelji izvukli uplašenog klokana iz hladnog jezera, a on im u znak zahvalnosti ponudio - rukovanje

Spasitelji su na obali uspjeli smiriti klokana, a jednom od njih je ispružio ruku, što je izgledalo kao svojevrsna zahvala

26.9.2021.
14:00
Screenshot/Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dva muškarca spasila su uplašenog i iscrpljenog klokana iz hladnog jezera Burley Griffin u Canberri, prenosi Daily Mail.

David Boyd podijelio je snimku spašavanja na Facebooku nakon što je vidio kako se životinja muči u ledenoj vodi. U videu dva muškarca se polako približavaju uplašenom klokanu, pozivajući ga da im se približi.

Klokan je drhtio od hladnoće i gledao u neznance koji su mu se oprezno približavali. Čim je muškarac slijeva ispružio ruke kako bi ga dohvatio, životinja je počela lamatati rukama od straha.

Gesta zahvalnosti?

Srećom, naposljetku su ga uspjeli zgrabiti i izvući ga na obalu, gdje im je treći muškarac priskočio u pomoć.

Uspjeli su smiriti klokana, a on je jednom od njih ispružio ruku. "Želi ti zahvaliti", rekao je Boyd iza kamere.

Australac je na Facebooku otkrio da je klokanu trebalo 30-ak minuta da ponovno živne, a komentatori su pisali hvalospjeve muškarcima koji su mu priskočili u pomoć.

Zanimljivo, klokani koji su ozlijeđeni, bolesni ili uplašeni postaju defanzivni ako im se priđe, a mogu biti opasni i nanijeti ozljede.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali