Tehnologija / Kako instalirati WhatsApp na dva mobitela?

Image
Foto: Pixabay

U današnje vrijeme većina ljudi posjeduje dva mobitela, ali kako instalirati WhatsApp na dva mobitela. Donosimo vam kratki vodič kako instalirati WhatsApp na dva mobitela.

12.2.2022.
23:00
Pixabay
Play logo

Službeno još nije moguće koristiti isti WhatsApp račun na dva uređaja u isto vrijeme. Međutim postoji jednostavan trik kako instalirati WhatsApp na dva mobitela kako bi bili prijavljeni na dva mobitela sa istim WhatsApp računom.

Prvi korak načina kako instalirati WhatsApp na dva mobitela je da otvorite WhatsApp Web na svom drugom mobitelu pomoću preglednika. Preglednik može biti Chrome, Safari ili Opera, koji god imate instaliran na mobitelu. Sljedeći korak instalirati WhatsApp na dva mobitela je skeniranje koda. Kada otvorite WhatsApp Web, morate dobiti QR kod za skeniranje, koji je dostupan samo na desktop verziji stranice. Da biste ga dobili, zatražite u postavkama pretraživača odaberite opciju prikaza za stolna računala. Sada ćete vidjeti zaslon s QR kodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći korak kako instalirati WhatsApp na dva mobitela je pomoću prvog mobitela. Otvorite WhatsApp na prvom telefonu. Idite na Postavke i odaberite WhatsApp Web.

Posljednji korak kako instalirati WhatsApp na dva mobitela je skeniranje koda. Skenirajte QR kod na drugom telefonu koristeći svoj prvi telefon. Sada imate pristup istom WhatsApp računu na dva različita mobitela.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo