Play ponuda

URNEBESNA MAMA: / Dojadilo joj je slušati vlastiti glas dok prigovara klincima, osmislila je super trik da ih dovede u red

Image

Svaki roditelj zna da nekad s djecom nije lako. Nije lako ih natjerati da nešto naprave za svoje dobro ili da samo održavaju red doma.

26.4.2021.
6:46
Play ponuda

Biti roditelj nije lako. Nekad to zahtjeva konstantno tjeranje djece da naprave nešto po kući. To najbolje zna jedna mama iz Velike Britanije koja je u grupi Mum Junkie Facebook Page podijelila svoje iskustvo.

shimmer fallback
shimmer fallback

Njoj je jednostavno dosadilo stalno prigovarati oko stvari koje moraju biti napravljene. Dosadilo joj je slušati, kako kaže, svoj glas.

Image
Image

Pospremi za sobom!

Na pamet joj je pala jedna briljantna ideja. Kada primjerice vidi na podu čarapu, ona kraj čarape 'priljepi' i sliku koja održava njene emocije - uglavnom je ljuta ili razočarana.

shimmer fallback
shimmer fallback

Istu fotografiju stavila je i pored omota od čokoladice koje joj djeca nisu bacila u smeće. To bi ih kao trebalo natjerati da bace u smeće omot.

shimmer fallback
shimmer fallback

Za svoj trik dobila je hrpu komentara i lajkova.

"Odlična ideja, morat ću i ja to napraviti", "Ovo ću koristiti i na svojoj starijoj djeci koja ništa ne rade po kući", "Hmm kako fora, morat ću isprintati još nekih faca", bili su neki od komentara na Facebooku.

Play ponuda
Play ponuda