Play ponuda

U KUPOVINU SEKSI RUBLJA ZA CURU POVEO JE - MAMU: / 'Želim začiniti stvari u krevetu...' Ovo morate vidjeti da biste vjerovali

Image

Veza s 'maminim sinom' za ovu se djevojku ispostavila mnogo izazovnijom nego što je mislila

18.1.2021.
7:28
Play ponuda

Kim (26) je u vezi sa svojim dečkom Mattom (29) više od tri godine, a upoznali su se na aplikaciji za spojeve. Cijelo to vrijeme ona je u stalnoj borbi za njegovu naklonost jer ima osjećaj kao da ih je u vezi troje. Matt je, naime, jako blizak sa svojom 57-godišnjom majkom Kelly.

Tako otprilike započinje prva epizoda showa "I Love A Mama's Boy", koja se prikazuje na američkome TV kanalu TLC. Mamin sin Matt pred kamerama je odlučio iznenaditi svoju djevojku novim seksi donjim rubljem, a u kupovinu je, naravno, poveo i majku.

On želi vratiti iskru u vezu

Seksualni život mladoga para već je neko vrijeme monoton pa je 29-godišnjak pomislio kako će novim rubljem malo začiniti stvari u spavaćoj sobi. Mnogim bi muškarcima bila noćna mora da zajedno s majkom biraju žensko donje rublje, ali Matt nije jedan od njih.

"Želim vratiti malo iskre u svoju vezu s Kim. Izgubili smo dio bliskosti jer živimo s mojom majkom i Kim misli da je ona ponekad previše posesivna prema meni. No, ja vjerujem da će mi mama, kada god je pitam za mišljenje, dati dobar odgovor", ispričao je Matt.

Image
MAĆEHA R /

ODILA DIJETE POSINKU: O vezi Marine (35) i Vladimira (20) progovorio bivši muž: 'Sve se događalo pred mojim očima'

Image
MAĆEHA R /

ODILA DIJETE POSINKU: O vezi Marine (35) i Vladimira (20) progovorio bivši muž: 'Sve se događalo pred mojim očima'

shimmer fallback
shimmer fallback

Previše se druži s mamom

Kim se s time ne slaže te kaže kako ne želi da njezinu dečku majka bude ispred nje. Veza s maminim sinom za nju se ispostavila mnogo izazovnijom nego što je mislila da će biti. Dodala je kako joj je postalo jasno koliko su Matt i Kelly bliski tek kada su prije otprilike godinu dana, nakon požara u kojem je stradao njihov stan, morali useliti k njoj.

"To baš i nije idealna situacija jer je Matt totalno mamin dječak. Kelly i Matt uvijek nešto planiraju, bilo da se radi o tome da trebaju obaviti pedikuru ili žele isplanirati naš sljedeći odmor. Ja sam zapravo suvišan kotačić u toj priči. Umjesto da izađemo navečer, Matt radije sjedi pred TV-om na kauču i pije s mamom čaj prije spavanja", požalila se u showu.

shimmer fallback
shimmer fallback

A što o svemu misli majka?

Iako priznaje da joj se čini kako su njezin sin i Kim savršeni jedno za drugo, Kelly ne skriva koliko joj laska što je ipak ona Mattu na prvome mjestu. Dapače, planira da tako i ostane.

"Mislim da su sjajan par. Volim Kim i želim da moj sin bude sretan, ali u životu postoji hijerarhija, a ja sam u ovoj priči na vrhu piramide", izjavila je, prema pisanju Daily Maila, samouvjerena 57-godišnjakinja.

Play ponuda
Play ponuda