Play ponuda

SVEKRVA JOJ JE PRIREDILA NEVIĐENU GADOST - U RAĐAONICI: / 'Ja usred trudova, ona upadne i sa sobom vodi susjedu...'

Image

S njom su bili njezina majka i suprug, a onda se odjednom pojavila i svekrva s potpuno nepoznatom ženom

19.1.2021.
15:27
Play ponuda

Prvi porođaj zastrašujuće je iskustvo za mnoge majke, zato se većina trudnica odlučuje za jednog ili dva člana obitelji da budu s njome u to vrijeme. Međutim, jedna novopečena mama podijelila je svoju "horor priču" kada se njezina svekrva pojavila u rađaonici i sa sobom povela potpunu neznanku.

Tiktokerica Paola snimila je niz videozapisa u kojima je detaljno opisala svoj odnos sa svekrvom, ali jedan je privukao više pozornosti od ostalih. Iako je baš taj sporni na koncu izbrisala, The Sun je prenio cijeli njegov sadržaj.

Svekrva joj u rađaonicu dovela - susjedu

"Vjenčali smo se vrlo mladi. Imali smo 18 godina, a ja sam bila trudna. Vidjela sam svoju svekrvu nekoliko puta, a jednom me upoznala sa svojom susjedom. Od tada tu ženu nisam vidjela ponovno. Nekoliko mjeseci kasnije ja krećem na porod. Moja svekrva pojavi se nepozvana i pogodite koga povede sa sobom - susjedu!", ispričala je.

SEDAM NAJGORIH HRVATSKIH SVEKRVA; Snahe ispričale nevjerojatne stvari: ‘Bile smo si dobre dok nije krenulo… Tada sam pukla!’

Image
SEDAM NAJGORIH HRVATSKIH SVEKRVA; Snahe ispričale nevjerojatne stvari: /

'Bile smo si dobre dok nije krenulo... Tada sam pukla!'

Image
SEDAM NAJGORIH HRVATSKIH SVEKRVA; Snahe ispričale nevjerojatne stvari: /

'Bile smo si dobre dok nije krenulo... Tada sam pukla!'

Paoli je to bilo prvo dijete i naravno da se jako prestrašila. S njom su bili njezina majka i suprug, a onda se odjednom pojavila i svekrva s potpuno nepoznatom ženom. Štoviše, susjeda je sasvim zanemarila činjenicu da se ne poznaju te počela dijeliti svoje savjete za porođaj dok je mlada majka imala trudove.

Trpjela je njezino ponašanje godinama

"Gledala sam u svoju majku i pitala se: 'Koji k****?' No, bila sam nova u bračnom životu i nisam htjela stvarati dramu pa nisam ništa rekla. Odjednom dolazi susjeda i počinje se moliti, davati mi savjete, govoriti mi što da radim, kako da dišem i mazi mi noge. Upoznala sam je samo jednom! Bilo mi je tako neugodno. Najviše žalim što nisam ništa rekla, ali činjenica da ni moj suprug nije ništa rekao stvarno me naljutila", prisjetila se.

MISLITE DA VI IMATE POSLA SA SVEKRVOM IZ PAKLA? Ni govora, ta titula ipak pripada ovima: ‘Nazvala me ku*vom, ali pazite zašto’

Nakon te muke, Paola tvrdi da je bilo više problema između nje i suprugove majke. Osim što stalno ispituje o njihovoj financijskoj situaciji, žali se kako njezin sin previše radi. Naime, smeta joj što je Paola odlučila ostati doma brinuti se o bebi, a ne početi raditi. Iako je trpjela njezino ponašanje godinama, sada nisu u kontaktu nakon velike svađe oko odgoja njihova djeteta.

Play ponuda
Play ponuda