Play ponuda

SMIJE LI OVO JESTI BEBA OD 13 MJESECI? Mama pokazala čime je hrani i razbjesnila internet: / 'Zovem ti socijalnu službu!'

Image
Foto: TikTok

Tjestenina s mljevenim mesom, curry s piletinom, odrezak, riža kao prilog... Sve se to može naći na jelovniku malene djevojčice

25.11.2020.
15:07
TikTok
Play ponuda

Svaka majka najbolje zna što je dobro za njezino dijete - ili bi barem trebala znati?! E, pa ova mama, koja se predstavlja kao Chef Texy, šokirala je ljude na društvenim mrežama nakon što je u nekoliko videa pokazala čime hrani svoju 13-mjesečnu bebu. Tko je tu u pravu, a tko u krivu?

Tjestenina s mljevenim mesom, curry s piletinom, odrezak, riža kao prilog... Sve se to može naći na jelovniku malene djevojčice. Mnogi su poručili ovoj mami iz New Yorka da bi joj socijalna služba trebala oduzeti dijete, a neki su čak prijetili da će je sami nazvati i poslati na njezina vrata.

NE GLEDAJTE AKO IMATE SLAB ŽELUDAC: ‘Da bar mogu vratiti vrijeme i nikad ne pogledati ovaj video’

Image
NE GLEDAJTE AKO IMATE SLAB ŽELUDAC: /

'Da bar mogu vratiti vrijeme i nikad ne pogledati ovaj video'

Image
NE GLEDAJTE AKO IMATE SLAB ŽELUDAC: /

'Da bar mogu vratiti vrijeme i nikad ne pogledati ovaj video'

Ona im nije ostala dužna

Najviše pozornosti privukla je njezina snimka u kojoj Texy daje bebi curry s piletinom. Vidjevši da je nemilosrdno napadaju, osvrnula se na ružne komentare: "Zovite mi socijalnu službu. Sigurna sam da će ona htjeti pojesti topli obrok", napisala je ljutita majka.

Kako prenosi The Sun, mnogi ljudi su komentirali da hrana izgleda kao ona za pse ili mačke i da ne mogu vjerovati da takvo što daje djetetu koje jedva ima godinu dana. Texy je za kraj snimila video u kojemu je pokazala što sve čini za svoju kćerkicu i naslovila ga: "Loša majka".

Play ponuda
Play ponuda