Play ponuda

Otkrili formulu sretnijih obitelji

shimmer fallback

Za bajku su čine se potrebne dvije princeze. Želite li osnovati obitelj život bi vam mogao biti jednostavniji ako imate dvije djevojčice.

6.4.2011.
15:23
Play ponuda

Do zaključka da je najidealniji život s dvije djevojčice došli su na portalu Bounty nakon što su promatrali živote 2.116 obitelji s različitom kombinacijom muške i ženske djece.

U obiteljima u kojima su dvije djevojčice život je najharmoničniji jer se dvije djevojčice međusobno igraju lijepo i općenito su ugodno društvo. Dvije djevojčice rijetko iritiraju roditelje zbog buke koju bi stvarale, povjeravaju se roditeljima te je malo vjerojatno da će se svađati ili ignorirati međusobno. arti-201104060282006No ne budite pohlepni, ako mislite da bi vam život s četiri djevojčice bio dvostruko ugodniji od onoga s dvije gorko se varate - to bi zapravo bio recept za život pun dramatičnih scena. Majke i očevi koji imaju četiri djevojčice najmanje su sretni. Jedan od tri ispitana roditelja iz ovakvih obitelji priznao je da nije 100 posto sretan sa svojom djecom, a jedan od tri priznaje da s teškoćom prolazi svakodnevicu. Ovi roditelji se suočavaju s prosječno četiri svađe ili tučnjave na dan. Voditeljica istraživanja Faye Mingo kaže: 'Ispitani roditelji vole svoju djecu, no oni s većim obiteljima teže održavaju mir u kući. Na djevojčice obično gledamo kao na anđele, a ako imate dvije to se i čini tako. No ako je broj veći od dvije, problemi se dramatično pogoršavaju. Iznenadili smo se ali s njima je tada teže nego s dječacima. S druge strane udvostručite li broj dječaka u obitelji to nema tako negativno djelovanje na opće raspoloženje i atmosferu.' Kombinacija s dvije djevojčice u svim je kategorijama jako dobro prošla jer se s njima lako dogovoriti, pomažu po kući i općenito vole jedna drugu. Rang lista najboljih kombinacija u obitelji ( od najharmoničnije do najdramatičnije): 1. Dvije djevojčice 2. Dječak i djevojčica 3. Dva dječaka 4. Tri djevojčice 5. Tri dječaka 6. Četiri dječaka 7. Dvije djevojčice i dječak 8. Dva dječaka i djevojčica 9. Tri dječaka i jedna djevojčica 10. Tri djevojčice i jedan dječak 11. Dva dječaka i dvije djevojčice 12. Četiri djevojčice Zašto je dobro imati dvije kćeri: 1. Rijetko stvaraju buku 2. Pomažu po kući 3. Vrlo malo razmirica i svađa 4. Lako ih je urazumiti 5. Međusobno se lijepo igraju 6. Rijetko ignoriraju jedna drugu 7. Povjeravaju se roditeljima 8. Lijepo se ponašaju 9. Rijetko se nadmeću 10. Zaista se vole Zašto je teško s četiri djevojčice: 1. Stalno se svađaju 2. Teško ih je urazumiti 3. Ignoriraju jedna drugu i ne vole se 4. Spremiti ih na spavanje je noćna mora 5. Po kući stvaraju puno buke 6. Rijetko vam se povjeravaju 7. Teško ih je njegovati kad su bolesne 8. Treba im tako puno vremena da se spreme u školu 9. Morate kupiti veću kuću i automobil 10. Svakodnevica je vrlo naporna

Vezani članci:

arti-201004150030006 arti-201007230692006

Play ponuda
Play ponuda