Play ponuda

ONA JE STVORILA BIZNIS NA RAČUN NESNOSNE SVEKRVE: / Njezine snimke u kojima 'pljuje' po njoj dosežu milijunske preglede

Image
Foto: TikTok

Ekipa gleda i ne vjeruje da je ta žena toliko grozna prema supruzi vlastitoga sina

9.12.2020.
16:00
TikTok
Play ponuda

Mlada majka, čije je strpljenje s toksičnom svekrvom pri kraju, postala je hit na TikToku, dijeleći svoje navodne frustracije vezane uz partnerovu majku u skandaloznoj videotrakavici, koju proteže u nastavcima već nekoliko mjeseci.

Idalis Lago ponosna je mama sedmomjesečnoga dječačića koja tvrdi kako je njezin odnos sa svekrvom toliko narušen da se njih dvije više uopće ne viđaju. Na svojem je TikTok profilu podijelila sve gadosti koje joj je pripremala njezina svekrva, s kojom je prekinula svaki kontakt.

AKO MISLITE DA JE VAŠA SVEKRVA GROZNA, POGLEDAJTE OVU: Možete li vjerovati da se netko može ovako ponašati?

Image
AKO MISLITE DA JE VAŠA SVEKRVA GROZNA, POGLEDAJTE OVU: /

Možete li vjerovati da se netko može ovako ponašati?

Image
AKO MISLITE DA JE VAŠA SVEKRVA GROZNA, POGLEDAJTE OVU: /

Možete li vjerovati da se netko može ovako ponašati?

'Debela si kao majka'

Mnogi nisu mogli vjerovati da je ta žena toliko grozna prema supruzi vlastitoga sina. Naime, njezina svekrva tvrdi da Idalis truje svoje dijete jer je odlučila da ga neće dojiti, već hraniti adaptiranim mlijekom i različitim dohranama za bebe.

Lago se također požalila da joj, svaki put kada je vidi, svekrva govori da je "debela kao i njezina majka". U drugom je videu, pak, otkrila kako se svekrva jednom našalila da joj unuk slučajno ispada iz naručja, što novopečenoj mami, naravno, nije bilo smiješno. Idalis najviše mrzi kada joj svekrva prigovara na temu odgajanja djeteta.

SMIJE LI OVO JESTI BEBA OD 13 MJESECI? Mama pokazala čime je hrani i razbjesnila internet: ‘Zovem ti socijalnu službu!’

Suprug se umiješao

"Nema ništa gore nego kada vam svekrva govori kakva majka trebate biti. Moja je nekidan došla i vidjela da je moj sin u ljuljački, a imajte na umu da je bio budan cijeli dan pa je u ljuljački odmah zaspao. Napokon sam dobila malo vremena za čišćenje i kuhanje ručka, kada je ona došla i počela mi prigovarati da tako usporavam njegov rast", ispričala je.

Između njih je tada izbila velika svađa, zbog koje se više uopće ne viđaju. Svekrva je navodno nazvala svoga sina jer je htjela vidjeti unuka, na što ju je on upitao želi li popraviti stvari s njegovom suprugom, prenosi The Sun.

"Nema mi zbog čega biti žao, ona bi morala biti zahvalna meni jer sam joj stvorila tebe", odgovorila mu je majka, na što joj je on uzvratio: "Onda je ovo gotova situacija i nećeš vidjeti svoga unuka. Više nemaš to pravo ako ne misliš poraditi na sebi. Ako mojoj partnerici nije ugodno biti s tobom, poštovat ću njezine želje."

Play ponuda
Play ponuda