Play ponuda

MAJKA NA UDARU ZBOG GROZNE FOTKE SVOJE BEBE: / Ljudi ne vjeruju što je napravila kćerkici - 'Jadno dijete...'

Image
Foto: Reddit

Znamo da joj je dosadno u izolaciji, ali nije li mogla pronaći pametniji način za zabavu?

9.5.2020.
14:01
Reddit
Play ponuda

Zbog onoga što je učinila svojoj malenoj kćerkici, ova se majka našla na udaru teških kritika. Naime, žena, koja se očito bavi nail artom, malo se zaigrala u izolaciji te je djetetu ugradila goleme akrilne nokte i profesionalno ih ukrasila.

Nokti dugi skoro kao prsti

Umjetni nokti na bebinoj ruci izvedeni su u popularnom "balerina" obliku, a dugi su gotovo koliko i sami njezini prstići. Svaki je nokat mama ukrasila hrpom cirkona i šljokica, a našao se tu i logo Louis Vuittona.

Image
MLADA MAMA BIJESNA NA SVEKRVU: /

'To je učinila samo da meni napakosti, a ustvari vlastitog unuka izlaže opasnosti'

Image
MLADA MAMA BIJESNA NA SVEKRVU: /

'To je učinila samo da meni napakosti, a ustvari vlastitog unuka izlaže opasnosti'

Nakon što je fotografiju uspješno obavljenog posla objavila na Redditu, ostali su korisnici ostali potpuno zgroženi, izražavajući svoje gnušanje u nimalo suptilnim komentarima. "Bojim se da će si dijete iskopati oko", napisala je jedna korisnica.

Možda nisu nalijepljeni?

Druga je priznala kako nije uočila što je ovdje pogrešno sve dok nije vidjela malenu ručicu, a potom zaključila: "Jadno dijete!". "Je li ova osoba ikad prije bila u blizini djeteta?", pitaju se zaprepašteni reditovci. Oni sumnjičaviji, pak, ne odbacuju mogućnost da nokti možda uopće nisu nalijepljeni na noktiće djevojčice, nego da se majka samo zabavljala u izolaciji.

Play ponuda
Play ponuda