Play ponuda

FOTKA SE PROŠIRILA BRZINOM MUNJE / Djeci spremila bezalkoholnu votku za školsku užinu i šokirala tisuće roditelja: 'Ovo majke ne rade!'

Image
Foto: Instagram

Iako piće u sebi ne sadrži alkohol, okusom podsjeća na votku pa je mnogima zasmetalo što djeci šalje 'pogrešnu poruku'

9.7.2021.
7:25
Instagram
Play ponuda

Jedna Novozelanđanka našla se pred lavinom kritika nakon što je na Instagramu podijelila fotografiju ručka koji je svojoj djeci spakirala za školu i na kojoj se uz jogurt, jabuke, kekse i čokoladni muffin našla - limenka bezalkoholne votke, piše Daily Mail.

Voditeljica pilates studija fotografiju je podijelila na svom poslovnom profilu. "Savršen dodatak i školskim ručkovima", napisala je majka trojice školaraca, a fotka se proširila društvenim mrežama brzinom munje, šokirajući tisuće roditelja.

Iako piće u sebi ne sadrži alkohol, okusom podsjeća na votku pa je mnogima zasmetalo što djeci šalje "pogrešnu poruku".

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Bezalkoholna votka u kutiji za ručak

"Molim vas recite mi da je ovo šala. Jako loša šala", "Kako neodgovorno", "Ovo majke ne rade", neki su od komentara.

Htjela se našaliti s prijateljima?

Nakon užasnutih reakcija Novozelanđanka je za Daily Mail rekla da nije slala djecu u školu s alkoholom, već je fotografiju snimila iz šale za svoje klijente i prijatelje.

"Ne mogu utjecati na tuđi smisao za humor. Vjerojatno nemamo isti stil odgoja, iste prijatelje ili ista politička uvjerenja. Ali to je u redu, nije li? Nadam se da su mogli zaspati zbog brige, ipak imaju djecu koju odgajaju", poručila je majka.

Kasnije je za novozelandske medije otkrila kako su bezalkoholna pića stavljena u kutije za ručak samo za potrebe fotografiranja.

Play ponuda
Play ponuda