Play ponuda

KAKVA JE TO MAJKA? / Čim je rodila sina, kćer je dala - na posvajanje! Razlog je da se slediš, ali još ni ne sluti što joj se sprema

Image

Trenutno trudna, ali financijski stabilna, njezina sestra planira pokrenuti proces usvajanja jer želi djetetu pružiti zdravo odrastanje u toplini obiteljskoga doma

1.4.2021.
11:05
Play ponuda

Jedna je žena na društvenoj mreži ispričala bolnu priču o svojoj sestri koja je stavila svoju dvogodišnju kćer na posvajanje nakon što je rodila sina jer se "nije mogla brinuti za dvoje djece". No, razočarana teta, koja je to saznala preko Zooma sa svojom obitelji, kaže da je to zato što njezina sestra "uopće nije željela imati kćer". Sada se ona bori za skrbništvo.

"Nakon što je Candice rodila dječaka tijekom pandemije, obitelj je dogovorila Zoom poziv kako bi mogla upoznati novorođenu bebu", započela je korisnica Reddita. Anonimna žena rekla je da je također bila oduševljena susretom s novim nećakom i da ponovno može vidjeti svoju nećakinju pa je pitala može li je pozdraviti.

No, raspoloženje se promijenilo kada je ženina sestra navodno otkrila da je kćer dala na posvajanje, a da nikome nije rekla - i u tome su trenutku "svi izgubili".

"Moja je sestra vrlo tiho rekla da je nema jer je početkom siječnja stavila kćer na zatvoreno posvajanje. Kako je rekla, nije se mogla brinuti za dvoje djece", napisala je žena na Redditu. "Nismo se stigli ni pozdraviti s djevojčicom, nije trebala ovo napraviti, mogla ju je dati nekome od nas na brigu."

Image
MAMA SE SLEDILA KAD JE DOŠLA PO KĆER U VRTIĆ: /

'Teta ju je predala potpunom strancu - zbog maske ga nije prepoznala'

Image
MAMA SE SLEDILA KAD JE DOŠLA PO KĆER U VRTIĆ: /

'Teta ju je predala potpunom strancu - zbog maske ga nije prepoznala'

Razmišlja o tome da joj uzme i sina

Trenutno trudna, ali financijski stabilna, teta kaže kako će pokrenuti proces usvajanja jer želi djetetu pružiti zdravo odrastanje u toplini obiteljskoga doma.

"Sestra i ja znamo što je pravi razlog - ona nije htjela djevojčicu. Bila je depresivna kada je saznala spol u prvoj trudnoći, a oduševljena u drugoj. Odbacila je curicu da se fokusira na dječaka. Svašta sam joj rekla tijekom poziva, između ostaloga da je čudovište", otkrila je reditovka.

Cijela obitelj na kraju se naljutila na nju smatrajući da nije trebala takve stvari izgovoriti sestri. "Borit ću se na sudu za skrbništvo, možda čak i za dječaka, još razmišljam o tome." Za kraj je zahvalila svim nepoznatim ljudima koji su joj putem Reddita pružili podršku, prenosi The Sun.

Play ponuda
Play ponuda