SUZE RADOSNICE

IZNENAĐENJE NA VRATIMA: Vratio joj se sin, a u rukama držao najljepši poklon na svijetu

Bilo je to obično poslijepodne, baš kao svako drugo, kada je Eva čula da je netko na vratima. Otvorila je i ugledala sina i snahu, a u njihovom naručju najljepše stvorenje koje je ikada vidjela u životu. Ne samo da joj se vratio sin, kojega nije vidjela mjesecima, već je prvi puta ugledala svoju malu unučicu. Eva je postala baka. Padale su suze radosnice.

Njezin sin Donny i snaha Miranda rade za američku vojsku i stacionirani su u zračnoj vojnoj bazi na Havajima. Eva ih nije vidjela mjesecima.

Budući par nije mogao imati djece, odlučili su posvojiti. Papire za posvojenje predali su još početkom prošle godine, a o ishodu njihove molbe majci Donny nije želio ništa govoriti.

Par je posvojio malenu djevojčicu kojoj su dali ime Melissa Faith, a zovu je Lily.

“Nismo željeli govoriti ništa jer je u postupku posvojenja bilo previše neizvjesnosti. Nastojali smo zaštiti njihova i naša srca. Jednom kada je Lily i službeno postala naša kćer, zaključili smo kako to nije vijest koju nekome kažete preko telefona”, rekla je Miranda.

Punih 10 dana prije odlaska na godišnji odmor, Donny je skrivao od majke da je postao otac. Nije joj želio preko telefona reći kako je postala baka. Samo joj je rekao da će on i Miranda doći kod nje, u posjetu i ostati nekoliko dana.

Kada se pojavio na kućnom pragu i kada ga je ugledala, Eva je bila presretna. Međutim, kada je ugledala maleno klupko sreće odjeveno u ružićasto, Eva se slomila.

Dok ju je držala u rukama, polako je svhaćala da je sada baka. Njezina je reakcija otkrila koliko je dugo to priželjkivala. Malena Lily je zaslužna što u ovoj obitleji sreći nema kraja…

 

Povratak na Net.hr