Play ponuda

IZGLEDA SUPERSEKSI, NO JE LI BAŠ MORALA TAKVA PRED SINA? Majku razapeli nakon što joj je dijete reklo: / 'Pokrij se, sve ti se vidi'

Image
Foto: TikTok

Objava mlade majke na TikToku je prikupila više od 1,3 milijuna pregleda te 200.000 lajkova, a u komentarima je nastala burna rasprava

28.4.2021.
16:27
TikTok
Play ponuda

Ovu mladu majku su korisnici društvenih mreža žestoko osudili nakon što je podijelila video razgovora sa svojim sinom, u kojemu ona nosi suviše oskudnu odjeću, a on je preklinje da se odjene jer "pokazuje previše kože".

Erica Gaytan sa sinom je izašla van kako bi se fotografirali zajedno, ali je on bio posramljen izdanjem koje je njegova mama odabrala za slikanje. Ona je, naime, nosila bež majicu vrtoglavog dekoltea u kombinaciji s vrućim traper hlačama, što se njezinu sinu nije svidjelo te ju je počeo moliti da se presvuče.

"Moj sin je stvarno zabrinut zbog moje odjeće", govori Erica u svom videu na TikToku, na što njezin sin posramljeno odgovara: "Pokazuješ previše kože. Ne želim da te drugi muškarci gledaju."

Povela se rasprava u komentarima

Objava mlade majke na TikToku je prikupila više od 1,3 milijuna pregleda te 200.000 lajkova. U komentarima je nastala rasprava oko njezina vrućeg outfita, a mnogi su je osudili zbog nepoštovanja sinovih želja.

"Trebaš poštovati njegove osjećaje. Predivna si, ali tako možeš izgledati kada ideš sama", komentirala je jedna djevojka, dok se druga složila: "Poštuj njegove želje!"

No, Erica je rekla kako je ova odjeća samo za fotografiranje i da zna kada može, a kada ne može nositi ovakve kombinacije. Nekolicina je zatim ipak stala na njezinu stranu, prenosi The Sun.

"Može nositi što god želi. Odrasla je i može raditi što hoće", glasio je jedan komentar, dok je drugi zaključio cijelu raspravu riječima: "Djeca će biti posramljena što god njihovi roditelji nosili i radili."

Play ponuda
Play ponuda