VJERUJEMO I OČEVI... / Druge mame se okreću za njom kad dođe sa sinom na igralište, a sada im je brutalno odgovorila i zaradila stotine tisuća lajkova

Image

 Sina je dobila sa samo 17 godina, a kćer dvije godine kasnije i često je na meti zlobnih komentara

7.11.2022.
15:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mlada majka kaže da da je drugi roditelji diskriminiraju na svim vrtićkim aktivnostima .  Leah Simpson vjeruje da je odbađena jer ima 22 godine i dvoje djece.

 Sina je dobila sa samo 17 godina, a kćer dvije godine kasnije. Sad kad je njezin dječak napunio četiri godine, ona dobiva prijekorne poglede na igralištu u s kojima se mora boriti. No umjesto da dopusti da je osude pokolebaju, Britanka je odgovorila prkosnim TikTok videom.

'Da sam znala da je igralište gore kad si roditelj, ne bih ni išla'

Nadovezujući se na trenutni viralni trend, sinhronizirajući pjesmu  je rekli: "Želiš sliku, dopusti mi da ti poziram". Leah je pozirala sa znakom mira, prije nego što je pokazala srednjim prstom u kameru. Snimku je naslovila: "Kad ideš u vrtići, ali  si najmlađa mama pa sve druge mame zure".

Video je lajkalo više od 443.000 ljudi - a mnogi su odvojili vrijeme i za komentiranje. Jedan korisnik TikToka je napisao: "Ovo sam uvijek bila ja. Najstarijeg sina sam rodila s 14 godina. "Uvijek kažem da sam znala da je školsko igralište gore kad si roditelj, nikada ne bih otišla  na njega."

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču