DJEVOJČICA (4) POMOGLA MAMI DA RODI KOD KUĆE: / Ušla je u bazen i prva uhvatila malog bracu za ruku

Image
Foto: Facebook

Malena je i prije nego što je porođaj započeo odjenula kupaći kostim i bila spremna pomoći

23.12.2019.
8:37
Facebook
Play logo

Porođaj u bazenu sve je popularnija metoda donošenja bebe na svijet. Neki tvrde da voda trudnicama donekle olakšava bolne trudove. Na takav se porođaj odlučila i April Wild (29), koja je imala najslađu moguću pomoć u tim trenucima.

Naime, njezina je kćerkica River (4) cijelo vrijeme bila s mamom, a u jednom je trenutku i sama ušla u bazen kako bi pomogla donijeti na svijet svojega malenog brata. Tako je ponosna seka svoga bracu mogla primiti za ruku samo trenutak nakon što se rodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

April je 29. travnja rodila svoje treće dijete, sina Graysona, odlučivši se na porođaj kod kuće, u svojemu domu u Cheshireu. Ona inače podučava hipnobirthing (rađanje uz hipnozu) i trudničku jogu, a ono što je presudilo za porođaj kod kuće bila je njezina želja da bude okružena samo najmilijima.

Djevojčica je željela sudjelovati

Upravo to se dogodilo kada je njezina kći odlučila ući u bazen i pomoći mami. Uz April su cijelo vrijeme bili njezin suprug, doula, kao i fotografkinja Corneli Fleur iz tvrtke Badass Birth Photography, koja je snimila taj čaroban trenutak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malena River je i prije nego što je porođaj započeo odjenula kupaći kostim i bila je spremna pomoći. "Bila je fascinirana time i bilo mi je drago što sam je uključila u sve. Željela sam da porođaj doživi kao nešto prirodno, a ne zastrašujuće", izjavila je April za Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je rađala drugo dijete, dječaka koji danas ima dvije godine, kaže da je River slučajno zaspala i propustila to iskustvo. Ovoga puta bila je vrlo odlučna u tome da sve želi doživjeti.

Image
MLADI TATA PRISUSTVOVAO PORODU PA DIRNUO SVIJET: /

Njegovo emotivno pismo supruzi najljepše je što ćete danas pročitati

Image
MLADI TATA PRISUSTVOVAO PORODU PA DIRNUO SVIJET: /

Njegovo emotivno pismo supruzi najljepše je što ćete danas pročitati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekrasan trenutak povezivanja s bratom

"Rekla mi je da se želi probuditi i drago mi je što se probudila na vrijeme, jer mislim da je to za nju bio prekrasan trenutak povezivanja s bratom", dodala je majka April, koja se isprva pribojavala da će za River to biti previše neugodno, a zapravo je bilo upravo suprotno.

"Stalno je pitala što može učiniti kako bi pomogla. Bila je u pidžami, no vrlo brzo se preodjenula da se ne smoči i sama je odlučila ući u bazen k meni", prisjetila se. "No, tek nakon što sam vidjela fotografije, shvatila sam koliko je bila uključena u sve."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojčica je, dodaje, cijelo vrijeme pratila što radi doula i ponavljala joj njezine savjete da diše i ostane mirna. "Naravno, da je bilo ikakvih problema, zamolila bih supruga da je odvede da se ne preplaši, no na kraju je to ispalo prekrasno iskustvo. Nikad neću zaboraviti njezino lice kada je Grayson stigao na svijet, a ona sama ne prestaje govoriti o tom iskustvu", zaključila je April.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo