Play ponuda

Briga za budućnost najmlađih

shimmer fallback

Da treba štedjeti od malih nogu, svima je dobro poznato. Briga o novcu i vlastitoj budućnosti jedna je od najvažnijih stvari koje roditelj želi naučiti svoje dijete.

3.3.2010.
16:37
Play ponuda

Prije ili kasnije svi shvate da je štednja nužna za osiguranje financijske budućnosti, a kako bi naša djeca bila pametnija od nas i naučila novcem racionalno raspolagati od malih nogu, Hypo banka je razvila zanimljive i inovativne štedne proizvode namijenjene isključivo klincima.

Popularna Hypo limač štednja može se otvoriti u eurima ili kunama za minimalni polog od 30 kuna ili 4 eura te vrlo povoljnu kamatnu stopu od 4,5 % za štednju u kunama, odnosno 3% za štednju u eurima.

Svaki Hypo limač štediša time postaje članom Hypo limač kluba i sakupljajući Hypo naljepnice može osvojiti jedinstvene poklone iz Hypo limač butika. Prilikom svake uplate od minimalno 100 HRK ili 15 EUR štediša dobiva Hypo naljepnice. S prikupljenim naljepnicama dijete odabire poklon iz jedne od kategorija poklona. Hypo limač butik se nalazi u svakoj poslovnici Hypo Alpe-Adria-Banke, a pokloni iz Hypo limač butika mogu se vidjeti na http://www.hypo-alpe-adria.hr/bank/prikaz.asp?txt_id=4345:

Članstvo u http://www.hypo-alpe-adria.hr/bank/prikaz.asp?txt_id=59 također djetetu omogućuje ostvarenje različitih pogodnosti kao što su primanje besplatnog časopisa http://www.hypo-alpe-adria.hr/bank/swf/katalog/limac13/hlt.swf, poklone iznenađenja za rođendan te sudjelovanje u nagradnim igrama i događanjima koja uključuju ulaznice za kino i dječje kazalište, sportske događaje.

Kumovi, tete, rođaci, bake, djedovi i prijatelji često vole klincima povodom blagdana i rođendana poklanjati novac, a odsada mu mogu darovati Hypo limač bon s iznosom koji sami odrede. Tako će djetetu omogućiti da novac uštedi i primjerice, umjesto nekoliko igračaka kojih će se brzo zasititi nakon nekog vremena, kupi bicikl koji će daleko više cijeniti nakon što je sam štedio za njega. Hypo limač poklon bon s minimalnim iznosom od 100 kuna može se uplatiti u bilo kojoj poslovnici Hypo Alpe-Adria-Banke na ime djeteta kojem se želi darovati. Roditelji u roku od 6 mjeseci trebaju doći u bilo koju poslovnicu Hypo Alpe-Adria-Banke te otvoriti http://www.hypo-alpe-adria.hr/bank/prikaz.asp?txt_id=81 za svoje dijete ili prebaciti sredstva sa poklon bona na već postojeću Hypo limač štednju.

Nakon što limač navrši 14 godina, ušteđeni novac se može bez naknade položiti na Hypo teens štednju koja je posebno prilagođena tinejdžerima od 14 do 18 godina.

S Hypom se stvarno isplati štedjeti i zato požuri s roditeljima do najbliže poslovnice Hypo Alpe-Adria-Banke i ugovori svoju Hypo limač štednju. Za dodatne informacije tu je besplatni info broj 0800 14 14 ili web stranice Hypo Alpe-Adria-Banke: www.hypo-alpe-adria.hr.

Play ponuda
Play ponuda