Play ponuda

ČUDO / Ovoj su mami (46) govorili da je prestara, a onda je rodila trojke: 'Šansa za ovo je jedan naprema 20 milijardi'

Image
Foto: YouTube Screenshot

46-godišnjakinja je rodila trojke, iako su šanse za to 1 naprema 20 milijardi

11.9.2022.
11:34
YouTube Screenshot
Play ponuda

Iako Audrey Tiberius (46) i njezin suprug imaju već četvoricu sinova, htjeli su još djece pa je Audrey zbog svojih poznih godina otišla na potpomognutu oplodnju, ali je na kraju zatrudnjela prirodnim putem.

Nakon godina borbe Audrey je 30. ožujka dobila trojke Sky, River i Bay. Uz trojke je majka sinova Marcusa (13), Jamesa (11), Christiana (9) i Maxa (7).

Prirodna trudnoća

Audrey je zatrudnjela prirodno, samo četiri godine nakon što joj je stručnjak za potpomognutu oplodnju rekao da su izgledi da će začeti dijete 'in vitro' oplodnjom (IVF) samo 10 posto.

Rekao joj je: "Žao mi je, ali vaša jajašca su prestara." Zatim je dodala: "Napravili smo tri runde in vitro i niti jedna nije uspjela", objasnila je Audrey, no, onda je zatrudnjela prirodnim putem. 

Audrey smatra da bi liječnici trebali biti susretljiviji prema ženama kad im govore o mogućnostima da ostanu trudne, kako bi ih poštedjeli boli. Objasnila je da je njezina baka s očeve strane imala djecu u 40-ima pa je i ona mislila da će moći isto. 

shimmer fallback
shimmer fallback

Okrenula se vjeri

Audrey je rekla: "Nisam znala da starije slavne osobe često koriste zamrznute jajne stanice ili jajne stanice donora" te je dodala kako su njezine trojke njeno malo čudo jer su joj statističari rekli kako su šanse da 45-godišnjakinja rodi trojke otprilike jedan prema 20 milijardi.

"Molila sam se da moje bebe rastu sigurno u trbuhu i da se rode u terminu i tako je i bilo", objasnila je. Audrey se okrenula vjeri, što joj je pomoglo da ostane pozitivna tijekom visokorizične trudnoće. Prema stručnjacima klinike Mayo, rizik od pobačaja u 45. godini kreće se oko 80 posto.

Image
JEDAN OD MILIJUN SLUČAJEVA /

Žena rodila blizance od dva različita oca: 'A onda sam se sjetila da sam imala seks i s onim drugim...'

Kao majka sedmorice dječaka, Audrey  je rekla da ima puno posla samo oko izdajanja mlijeka za mališane pa je počela tražiti donorice mlijeka da bi imala malo vremena za sebe, no ne žali što ima tako brojnu obitelj.

"Uvijek sam imala broj sedam na umu, to je uvijek bio moj broj iz snova, ali nisam mislila da će mi se tako nešto dogoditi zbog mojih godina", zaključila je, piše MailOnline. 

shimmer fallback
shimmer fallback


Play ponuda
Play ponuda