ZAKOPALI DOKAZNI MATERIJAL / Ženu šokiralo ponašanje zemljaka na plaži: 'Plivam, a u jednom trenutku djevojčica kaže da joj se k*ki...'

Image
Foto: Shutterstock

Jedna Srpkinja je opisala iskustvo s plaže u Grčkoj zbog kojeg ju je bilo sramota što je iz Srbije

25.7.2022.
20:34
Shutterstock
Play logo

Iskustvo jedne Srpkinje s ljetovanja u Grčkoj izazvalao je lavinu reakcija. Ona je na plaži prisustvovala sceni koju je prepričala u jednoj Facebook grupi, što je pokrenulo veliku raspravu u komentarima.

Kopanje rupe

"Danas sam prisustvovala nevjerovatnoj sceni. Na plaži djed, baba, mlada mama i djevojčica od četiri, pet godina. Pričaju srpski. Plivam, a u jednom trenutku djevojčica kaže da joj se kaki. Djed odmah kopa rupu lopaticom u sitnom šljunku tik uz more koje zapljuskuju valovi i kaže: 'Evo, kaki ovdje, u rupu'. Djevojčica proba, ali ne može od valova koji joj smetaju", prepričala je događaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Onda na scenu stupa majka koja sjedi na plaži desetak metara dalje.

"I ona je iskopala rezervnu rupu. Zove dijete, djevojčica odlazi do nje, sjedne na rupu i poslije nekoliko trenutaka ustane s blaženim osmijehom. Završila posao. Mama, mrtva hladna, zakopava dokazni materijal. Nonšalantno pali cigaretu, stavlja naočale, a pogled joj se gubi u daljinu. Sačuvaj Bože i sakloni. Sramota me što sam iz Srbije. Toliko", završila je svoju priču.

shimmer fallback
shimmer fallback

Puno takvih slučajeva

Očekivano, ova anegdota izazvala je puno reakcija koje su se neprestano nizale u komentarima ispod objave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Da, i ja sam viđala više puta ovakve stvari. Viđala sam i pijane klince da to rade na plaži poslije noćnog provoda (od tada ne ležim na pijesku). Na jednoj plaži u Sartiju vlasnik kafića pusti pse da vrše nuždu po plaži….Opušteno i on legne na pijesak", rekla je jedna članica grupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"To što su napravili je nekulturno, ali nikad ne bih rekla da me je zbog toga sramota što sam iz Srbije. Nekultura nema naciju, svatko je individua za sebe", dodala je druga.

Image
OTKAD JE SRAMOTA ŠTEDJETI?! /

'Paradajz turisti' uzvraćaju udarac: 'Imamo novca i nosimo sendviče na plažu, a Pero s Instača neka priča'

"Evo ja sam u Bugarskoj i mogu vam reći da smo u blagom šoku ponašanja djece Engleza, Bugara… dok roditelji sve to podržavaju i bodre. Neću iznositi detalje jer to nije u mom stilu, a ni razlog komentara. Tako da, prestanite više! Nekulturnih i primitivnih ljudi ima svagdje. Moje osobno mišljenje kad sve sažmem i oduzmem je da se u gostima ponašamo tako da mogu samo gledati i učiti od nas. Nažalost, to ih ne zanima", napisala je još jedna osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Ta je još i dobra. U Nei Pori prije nekoliko dana, tata je stavio dijete da kaki u more. Baš sam bila bijesna... koja nekultura", ispričala je jedna žena.

shimmer fallback
shimmer fallback
BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo