Parazitski restoran

Najnovija atrakcija u svijetu dolazi u obliku putujućeg restorana The Cube, koji gostima (onima bogatijima), pruža nezaboravno gastronomsko iskustvo iz do sad nikad viđene vizure.

18.5.2011.
16:12
VOYO logo

Kako bi spojili kulinarstvo i tehnologiju te doveli marketing na novu razinu, švedska tvrtka kućanskih aparata Electrolux, dovela ga je doslovno na novu razinu.

Iako su već imali projekt restorana na krovu u Parizu, ovaj put su razvili su projekt 'parazitskog' restorana koji će se nalaziti na vrhu jedne od zaštićenih kulturnih građevina europskih metropola, veličine 140 kvadratnih metara, a mijenjat će lokaciju svaka tri mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Restoran će ugošćivati i chefa s Michelinovom zvjezdicom, ali će sigurno postati i gradska atrakcija.

Koncept pop-up restorana razvila je belgijska PR agencija Absolute Blue, a dizajnirali su je talijanski arhitekti PARK Associati. The Cube je potpuno transparentna, laserski perforirana, aluminijska struktura koja se jednostavno i brzo može razmontirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unutra je formiran prostor za blagovanje opremljen hi-tech kućanskim aparatima za 18 odabranih (vrlo bogatih) gostiju.

Cilj The Cube restorana je pružiti iskustvo koje iznenađuje i inspirira goste fantastičnim okusima, gastronomskim delicijama najboljih svjetskih chefova, ali i potencira do sad nikad viđene vizure, u konačnici stimulirajući goste da istraže vlastite granice idući put kada budu priređivali svoje kućne zabave.

The Cube se trenutačno nalazi na krovu briselskog Parc du Cinquantenaire, sve do 3. srpnja, a onda putuje u Rim, na vrh Palazzo della Civiltà Italiana, zatim u Rusiju, pa švicarske Alpe i konačno u Švedsku. Restoran će na svakoj lokaciji provesti 12 tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više na pogledaj.to

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo