CURE, NE TREBA VAM DRUŠTVO 6 / razloga zašto svaka žena treba putovati sama

Samostalno putovanje jedna je od najvećih avantura koju si možete priuštiti. Bez suputnika, možete raditi što god želite, a kući ćete se vratiti preporođeni.

28.3.2015.
8:11
VOYO logo

Svako putovanje pravi je izazov, pogotovo ako putujete sami. Doživjet ćete uspone i padove, no svaka će vas prepreka ojačati, prenosi Huffington post.

Naravno, solo-putovanje ima i svojih opasnosti, pogotovo za ženu, no nemojte se bojati. Poduzmite sve mjere kako biste na putovanju bile sigurne i priuštite si odmor iz snova!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Samostalno putovanje čini vas prilagodljivima

Propušteni letovi, otkazana razgledavanja i promjene planova zagorčat će vam život, ali će vas pritom učiniti fleksibilnijom i snalažljivijom.

2. Nadahnut će vas za stvaranje

Samostalno putovanje je odlična prilika da napunite baterije, a nova okolina sigurno će vam dati neku kreativnu ideju za novi projekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Postat ćete bolji pregovarači

Na putovanjima se često morate cjenkati. Kada putujete sami, ovisite sami o sebi, a kako vas ne bi prevarili, morate naučiti dobro pregovarati.

4. Naučit ćete koje su vam jače strane

Solo-putovanje tjera vas na snalaženje u potpuno novim situacijama. Otkrit ćete u čemu ste jaki i sposobni, a na kojim slabim točkama trebate poraditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Proširit ćete krug snažnih prijateljica

Na putovanjima se upoznaju nova lica, a kada sretnete još neku snažnu, samosvjesnu ženu koja se ne boji putovati sama, našli ste si prijateljicu.

6. Shvatit ćete da vas vaše zanimanje ne definira

Treba imati hrabrosti da sve ostavite, spakirate se i odete sami u bijeli svijet, no nagrada je neprocjenjiva. Shvatit ćete da posao nije najvažniji i možda otkriti novi interes koji vas ispunjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo