Play ponuda

DVIJE SKRIVENE SOBE / Procurile jezive i dobro čuvane tajne života na kruzeru! Bivša djelatnica: 'Vidjela sam kako iznose tijelo...'

Foto: Shutterstock

Loren koja je radila na kruzeru otkrila je da na njemu postoje prostorije poput mrtvačnice i zatvora

4.2.2023.
15:58
Shutterstock
Play ponuda

Luksuzni i ogromni kruzeri san su snova svih onih koji se jednog dana odluče na krstarenje. Često predstavljaju "mali grad" na vodi. Na njima možete pronaći sve što vam treba, od teretane, bazena, restorana, barova pa čak i kina. To su samo neke od stvari koje možete očekivati ​​na kruzeru, za čiju kartu je obično potrebna pozamašna svota novca, piše Mondo.rs.

To je ono što svi znaju, a zanimljivo je da postoje i određene prostorije za koje malo ljudi zna, a koje se nalaze u neposrednoj blizini putnika.

Australka po imenu Lauren koja je radila na jednom takvom kruzeru otkrila je da postoje prostorije za koje nitko ne bi pomislio da bi mogle biti tamo. U pitanju su mrtvačnica i zatvor.

Ona je na svom TikTok profilu podijelila mnoge tajne života na kruzeru na kojem je radila, a među njima su i neke jezive.

Kao gostu na kruzeru važno vam je da uživate i da se lijepo provedete i ne obraćate pozornost na neke stvari. Ipak, Lauren je odlučila podijeliti dobro čuvane tajne života na kruzeru.

Play ponuda

Kap koja joj je prelila čašu

"Kada sam radila na kruzeru, vidjela sam kako iznose tijelo iz mrtvačnice i bilo je stvarno jezivo", kazala je.

Čini se da je to bila kap koja je prelila čašu i koja ju je primorala da nakon toga da otkaz i napusti posao na kruzeru. Nastavila je pričati o drugim stvarima koje su je iznenadile.

"Također, tu je bila i zatvorska ćelija. Svi oni koji su se neprimjereno ponašali i kršili zakon na brodu su tamo završili", istaknula je u videu, a zatim spomenula još jednu stvar koja joj je bila jeziva.

"Kruzer na kojem sam radila nema 13. palubu, što znači da na otvorenom moru ili oceanu imamo osjećaj da praznovjerje igra važnu ulogu. Baš je jezivo i čudno", istaknula je.

Play ponuda

Njezini pratitelji zaredali su komentare ispod videa, a neki od njih su podsjetili da pojedini hoteli i zgrade nemaju 13. kat, dok je jedan pratitelj objasnio da je sasvim normalno da brod ima mrtvačnicu u slučaju nesreće.