Play ponuda

'ČEKAJ, CIJELI DAN MORAM HODATI S TIM?' / Teško vam je ugurati noge u uske čizme: Stručnjakinja otkrila trik koji niste očekivali, ali nije se svidio baš svima

Foto: TikTok

Stručnjaci su osmislili trik kako uvijek možete udobno obuti uske čizme

25.9.2022.
12:08
TikTok

Svi smo upoznati s mukom pri kupnji potpuno novih i uskih čizama kada je te čizme gotovo nemoguće obuti. Sada su stručnjaci brenda cipela Fairfax & Favor otkrili kako su osmislili trik na koji način možete uske čizme uvijek obuti, ali nisu svi oduševljeni s tim trikom.

Čudan trik

Fairfax & Favor su objavili video na svom TikTok profilu, koji prikazuje ženu koja se muči obući svoju čizmu.

Uz to su predstavili svoj trik te su napisali: “Ne možete obući? Isprobajte vrećicu za zamrzavanje!”

Sljedeći dio snimke pokazao je ženu kako gura nogu u vrećicu za zamrzavanje, prije nego što ju je ponovno pokušala staviti u crnu čizmu do koljena. Ulazi uz minimalan napor i funkcionira savršeno.

Trik se nije svima svidio

Međutim, unatoč tome što su saznali da trik djeluje, nisu svi pratitelji Fairfaxa i Favora na društvenim mrežama obožavatelji ovog trika.

Jedna osoba je napisala: "Ali onda imam vrećicu na nozi", a druga osoba je dodala: "Noge bi vam se znojile i proklizavale za manje od 5 minuta".

“Čekaj, znači moraš cijeli dan hodati s nogom u vrećici”, pitala je treća osoba.

Međutim, luksuzni brend je rekao da će se tehnika morati isprobati samo jednom da bi se obule čizme.

Netko je rekao: "Čekaj, moram cijeli dan šuškati i znojiti se jer na nogama nosim vrećicu za zamrzavanje?" Na to je brend odgovorio kako bi mogli razjasniti tehniku: “Vrećicu ćete morati koristiti samo jednom. Čizme će se rastegnuti kad vam noga bude u njoj”, piše The Sun.

Izvor: TikTok