novi modeli / Samsung Neo QLED - televizori koji pomiču granice

Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

U vremenima kada postoji gotovo sve što čovjek može zamisliti, biti kreativan i inovativan veliki je izazov na kojeg tvrtka Samsung iz godine u godinu spremno odgovara

30.4.2021.
13:00
Promo
VOYO logo

To nam dokazuju i najnoviji modeli Samsung Neo QLED televizora koji su sve samo ne klasični televizori. Zato zaboravite sve što ste znali o televizorima i upoznajte nove modele koji pomiču granice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doživljaj kina u kući

Najnoviji modeli Neo QLED televizora otkrivaju skrivene detalje i kontrast boja kako se pri bilo kojoj razini svjetline ne bi izgubio niti jedan detalj, a boje bile besprijekorne. Zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji koja analizira razinu svjetlosti na sceni i optimizira boje na zaslonu, vaš dom će se pretvoriti u kino. Upravo ova značajka omogućava prilagođavanje slike na TV-u vašem ambijentu. Za još naprednije vizualne detalje i realniji prikaz TV slike brine se Neo Quantum Pro 8K procesor kojeg pokreće umjetna inteligencija. Osim toga, nove modele Neo QLED televizora krasi milijun preciznih nijansi te 100%-tni volumen boje koji uz pomoć Quantum Dot tehnologije omogućava da doživite svijet u njegovim bojama iz udobnosti vlastitog doma. Također, televizori nose „Eye Care“ certifikat koji ne označava samo izvrsnu kvalitetu slike, već i brigu o čovjeku, jer nosi oznake siguran i nježan za oko.

Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

Najbolji prijatelj vašeg interijera

Novi Infinity One dizajn uklapa se u sve interijere zahvaljujući minimalističkom dizajnu i najtanjem profilu uređaja do sad. Promjene su vidljive i na zaslonu gdje je crni okvir u potpunosti uklonjen, a tu je i rješenje za neuredne kabele. Preoblikovana i stanjena Slim One Connect kutija dizajnirana je da se može u potpunosti sakriti u stražnjoj strani TV-a ili složiti sa strane. Uz ovakav minimalni dizajn zauvijek možete zaboraviti kablove koji vise, koji su zapetljani te ružno izgledaju u interijeru vaše sobe. Za profinjeniji izgled, tu je Slim Fit zidni nosač koji omogućuje da svoj televizor postavite u ravnini sa zidom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

Zvuk koji prati radnju i događanja u okolini

Uz Neo QLED televizore ni buka više nije problem! Uz pomoć automatski optimiziranog zvuka koji se prilagođava prostoru možete čuti besprijekoran zvuk čak i kad netko u kući usisava ili buka dolazi izvana. SpaceFit tehnologija zvuka analizira okružje prostorije kako bi automatski podesila zvuk televizora te vam omogućila da jednostavno uključite televizor i prepustite mu da on odradi sve ostalo za vas. Osim toga, da zvuk bude što kvalitetniji brine i Object Tracking Sound Pro tehnologija (OTS Pro) koja osigurava da zvuk prati radnju, što znači da zvuk možete čuti tamo gdje se radnja odvija. Active Voice Amplifier, čija je svrha analizirati buku iz okoline te nastavno pojačati glasove na zaslonu, tu je kako vam ništa ne bi otežalo i ometalo slušanje televizije.

Sve što trebate na jednom mjestu

Mogućnost video poziva u aplikaciji Google Duo i računala na TV-u olakšati će vam okupljanje ljudi na jednom mjestu. Bilo da su to poslovni sastanci ili virtualna kava s kolegama, pristupanje uredskim datotekama kod kuće, sa svojega televizora ili zajednički rad na dokumentima iz sustava Microsoft 365, novi Samsung modeli Neo QLED televizora tu su da vam sve to olakšaju. Zamijenite klasične načine komunikacije i iskusite novi doživljaj uživanja u igrama, pristupite najboljim svjetskim pružateljima usluga sadržaja za prijenos kao što su Netflix, Disney+ i Apple TV+ te iskoristite maksimalno od novih Samsung Neo QLED televizora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

Ako ste u potrazi za televizorom koji će u donijeti novo iskustvo gledanja omiljenih sadržaja u vašem domu, tu su Samsung Neo QLED televizori čija je prodaja službeno počela 12. travnja. Iskoristite priliku i do 30.6.2021. uzmite Samsung Neo QLED televizor uz produženo jamstvo u trajanju od 5 godina. Više informacija o Samsung Neo QLED liniji televizora te dostupnim modelima u Hrvatskoj saznajte na https://www.samsung.com/hr/tvs/qled-tv/highlights/.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti
VOYO logo